Geen producten (0)
 

Grey Peak Nat voer 6x 800gram

€ 35,90
Omschrijving

 

Grey Peak Nat voer

Wolfsblut Grey Peak Nat voer 6x 800 gram

Wolfsblut Grey Peak
Nat Geitenvoer met Zoete Aardappelen

Het recept van WOLFSBLUT GREY PEAK natvoer combineert het voer van de wolf met de laatste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding. Grey Peak Nat voer

In een oogopslag:

 • Hondenvoeding op basis van het wolvenmodel
 • Recept met natuurlijke ingrediënten
 • Verse geit als hoofdingrediënt en hypoallergene eiwitbron
 • Geit bevat weinig vet en cholesterol, maar veel eiwitten, mineralen en vitamines.
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is
 • Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, erwten, aardpeer en veenbessen, frambozen, fenegriek en paardenbloem met waardevolle ingrediënten
 • Geproduceerd volgens voedselnormen
 • Zonder suiker, soja, smaakversterkers & kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines & mineralen)
 • Wordt met plezier gegeten, want geit smaakt erg naar rundvlees, alleen veel malser
 • Bijzonder geschikt voor honden met een voedselallergie
 • Ontwikkeld met dierenartsen
 • Zonder dierproeven

Grey Peak Nat voer

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Dit voorziet hen van vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut natvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van ongebruikelijke soorten vlees en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifiek en origineel dieet en met zijn verscheidenheid aan rassen is er voor elk wat wils wat hij kan verdragen. De afzonderlijke voercomponenten van WOLFSBLUT GREY PEAK zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods. De afzonderlijke voercomponenten van WOLFSBLUT GREY PEAK zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods. De afzonderlijke voercomponenten van WOLFSBLUT GREY PEAK zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods.

 
Samenstelling
Geit 65%, bouillon, zoete aardappelen 2%, mineralen, wortelen, erwten, aardperen, venkel, fruitmix (bramen, frambozen, vlierbessen, zwarte bessen, bosbessen, veenbessen), lijnzaad, yucca-extract, kruidenmix (anijszaad, fenegriek, pepermunt, peterselie, oregano, tijm, brandnetel, paardenbloem, meidoorn, ginseng), zeewier, spirulina, groenlipmossel.
 
Wolfsblut Grey Peak Nat voer
Analytische componenten

Ruw eiwit 10,8%, ruw vet 7,0%, ruwe as 2,0%, ruwe celstof 0,8%, vocht 77%


Additieven
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3 200 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 20 mg, Vitamine B1 10 mg, Vitamine B2 6 mg, Vitamine B6 2 mg, Vitamine B12 75 µg, Niacinamide 15 mg, Foliumzuur 0,35 mg, biotine 300 mcg. Sporenelementen: zink (als zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, mangaan (als mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,75 mg. Aminozuren: DL-methionine 500 mg, taurine 100 mg.
 
Wolfsblut Grey Peak - Geit met zoete aardappelen 6 x 800 g

 

Gewicht van de hond Hoeveelheid voedsel per dag
- 5 kg - 400g
5 - 10 kg 290 - 660g
10 - 20kg 490 - 1120g
20 - 30 kg 820 - 1520 gram
30kg+ min. 1110 gram

 


Voer op kamertemperatuur. Als uw hond nog niet eerder hondenvoer van Wolfsblut heeft gekregen, schakel dan geleidelijk over meerdere dagen over.

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress.

Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.