Geen producten (0)
 

Polar Night Natvoer 395 gram

€ 4,25
Omschrijving

Polar Night Natvoer

Wolfsblut Polar Night wolfsblut
Natvoer Rendier met Pompoen

Wolfsblut Polar Night Nat voer 1x Blik 395 Gram  €4.90 p.stuk


Het WOLFSBLUT POLAR NIGHT natvoer recept combineert het voer van de wolf met de laatste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.

Wolfsblut Polar Night Natvoer

In een oogopslag:

 • Wolfsblut Polar Night Natvoer
 • Hondenvoeding op basis van het wolvenmodel
 • Recept met natuurlijke ingrediënten
 • Vers rendier uit Lapland als hoofdingrediënt in combinatie met wild
 • Rendier is nagenoeg vetvrij en dankzij de waardevolle, hoogwaardige eiwitten een prima vulmiddel
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is
 • Met waardevolle superfoods zoals pompoen, broccoli, aardpeer en bramen, veenbessen, lijnzaad en paardenbloem met waardevolle ingrediënten
 • Geproduceerd volgens voedselnormen
 • Zonder suiker, soja, smaakversterkers & kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines & mineralen)
 • Rendier in combinatie met wild is een bijzonder malse en magere smaakpapillen
 • Ontwikkeld met dierenartsen
 • Zonder dierproeven

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Dit voorziet hen van vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut natvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van ongebruikelijke soorten vlees en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifiek en origineel dieet en met zijn verscheidenheid aan rassen is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen. De afzonderlijke voercomponenten van WOLFSBLUT POLAR NIGHT zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods. De afzonderlijke voercomponenten van WOLFSBLUT POLAR NIGHT zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods. De afzonderlijke voercomponenten van WOLFSBLUT POLAR NIGHT zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods.

Wolfsblut Polar Night Natvoer

Samenstelling
Rendier 62%, bouillon, wild 4%, pompoen 1%, aardappelen, mineralen, broccoli, tomaten, aardpeer, wortel, fruitmix (bramen, frambozen, vlierbessen, zwarte bessen, bosbessen, veenbessen), lijnzaad, yucca-extract, kruid mix ( Anijs, Fenegriek, Pepermunt, Peterselie, Oregano, Tijm, Brandnetel, Paardebloem, Meidoorn, Ginseng), Zeewier, Spirulina.

Analytische componenten

Ruw eiwit 10%, ruw vet 6,5%, ruwe as 2,6%, ruwe celstof 1,2%, vocht 80%.


Additieven
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 3.000 IE, vitamine D3 200 IE, vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 20 mg, vitamine B1 10 mg, vitamine B2 6 mg, vitamine B6 2 mg, vitamine B12 75 µg, niacinamide 15 mg, foliumzuur 0,35 mg, biotine 300 µg. Sporenelementen: zink (als zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, koper (als koper(II)sulfaat, pentahydraat) 1,5 mg, mangaan (als mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,75mg. Aminozuren: DL-methionine 500 mg, taurine 100 mg.
 
Wolfsblut Wild Pacific - 4 soorten vis met aardappelen 6 x 395 g
Gewicht van de hond Hoeveelheid voedsel per dag
- 5 kg - 420g
5 - 10 kg 310 - 710 g
10 - 20kg 520 - 1190g
20 - 30 kg 870 - 1610 gram
30kg+ 1180g+