Geen producten (0)
 

Wide Plain Natvoer 395 gram

€ 4,25
Omschrijving

Wide Plain Natvoer

Wolfsblut Wide Plain 395 gram 6x 395gr  Wide Plain Natvoer
Natvoer met  Paard en Zoete Aardappelen

Wolfsblut Wide Plain Nat voer vanaf  1x Blik 395 Gram  €4.90 p.stuk Wide Plain Natvoer

Wide Plain Natvoer
Het WIDE PLAIN natvoer recept combineert het voer van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.In een oogopslag:

Wide Plain Natvoer

 • Hondenvoeding op basis van het wolvenmodel
 • Recept met natuurlijke ingrediënten
 • Vers paard als hoofdingrediënt en hypoallergene eiwitbron
 • Paard bevat minder calorieën dan rundvlees en is bijzonder rijk aan ijzer en calcium. Het bevat kleinere hoeveelheden fosfor, zink, magnesium, natrium en kalium.
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is
 • Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, venkel en nopal, maar ook oregano en tijm met waardevolle ingrediënten
 • Geproduceerd volgens voedselnormen
 • Zonder suiker, soja, smaakversterkers & kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines & mineralen)
 • Het wordt met veel plezier gegeten, want de smaak van paardenvlees zit ergens tussen rundvlees en wild
 • Bijzonder geschikt voor honden met een voedselallergie
 • Ontwikkeld met dierenartsen
 • Zonder dierproeven

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Dit voorziet hen van vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut natvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van ongebruikelijke soorten vlees en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifiek en origineel dieet en met zijn verscheidenheid aan rassen is er voor elk wat wils wat hij kan verdragen. De afzonderlijke voercomponenten van WIDE PLAIN zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods. De afzonderlijke voercomponenten van WOLFSBLUT WIDE PLAIN zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods. De afzonderlijke voercomponenten van WOLFSBLUT WIDE PLAIN zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods.

Samenstelling
Paard 65%, bouillon, zoete aardappelen 4,5%, mineralen, venkel, cactusvijg 0,1% (nopalextract), kruidenmengsel (oregano, tijm).

Analytische componenten

Ruw eiwit 11%, ruw vet 6,5%, ruwe as 1,9%, ruwe celstof 0,5%, vocht 78%


Additieven
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 3.000 IE, vitamine D3 200 IE, vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 20 mg, vitamine B1 10 mg, vitamine B2 6 mg, vitamine B6 2 mg, vitamine B12 75 µg, niacinamide 15 mg, foliumzuur 0,35 mg, biotine 300 µg. Sporenelementen: zink (als zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, koper (als koper(II)sulfaatpentahydraat) 1,5 mg, mangaan (als mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, jodium (als calciumjodaat .watervrij) 0,75 mg. Aminozuren: DL-methionine 500 mg, taurine 100 mg.
 
Wolfsblut Wide Plain - Paard met zoete aardappelen 6 x 395 g
Gewicht van de hond Hoeveelheid voedsel per dag
- 5 kg - 400g
5 - 10 kg 290 - 660g
10 - 20kg 490 - 1120g
20 - 30kg 820 - 1520 gram
30kg+ 1110g+