Geen producten (0)
 

Golden Goose Natvoer 395 gram

€ 4,25
Omschrijving

Golden Goose Natvoer    Golden Goose
Natvoer Gans en Zoete Aardappel

Wolfsblut Golden Goose Nat voer 1x Blik 395 Gram  €4.25 p.stuk

 

 

Wolfsblut Golden Goose Natvoer

De samenstelling van Wolfsblut Golden Goose combineert het dieet van de wolf met de laatste wetenschappelijke kennis over goede hondenvoeding.

In een oogopslag:

  • Alleen natuurlijke ingrediënten
  • Ganzenvlees is het hoofdingrediënt. Het vlees is food-grade, komt van scharreldieren en is vrij van hormonen en drugs
  • Met zoete aardappelen - een van de meest voedzame groenten volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI
  • Natuurlijke vitamines uit pompoen, papaya en banaan
  • Met het superfoodcomplex van de wilde planten brandnetel, paardebloem aardpeer en Moringa oleifera
  • Graanvrij omdat graan geen natuurlijk voedsel is voor carnivoren en een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is
  • Zonder gluten, maïs, industrieel geproduceerde suiker, soja, smaakversterkers, chemische kleurstoffen en kunstmatige conserveermiddelen, want voeding dient om de gezondheid op lange termijn te behouden
  • Ook geschikt voor mensen met allergieën en honden met een risico op allergieën
  • Ganzen behoren tot de natuurlijke prooidieren van honden en worden dan ook met plezier gegeten

 

De belangrijkste voedselbron voor de wolf, de stamvader van onze honden, is natuurlijk vlees en vis. Het neemt echter ook fruit, kruiden en groenten op via de inhoud van de maag van zijn prooi of zoekt ze specifiek op en eet ze op. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen binnen die hij nodig heeft.

Wolfsblut Golden Goose Natvoer

Maar de samenstelling van WOLFSBLUT GOLDEN GOOSE gaat nog een stap verder. De afzonderlijke voercomponenten zijn met wetenschappers samengesteld op soort en hoeveelheid, waardoor WOLFSBLUT GOLDEN GOOSE voldoet aan de laatste stand van de kennis (over de voedingsbehoeften van honden). Dit maakt WOLFSBLUT GOLDEN GOOSE hondenvoer uniek.

Ook superfoods en natuurlijke prebiotica dragen hieraan bij:

- Aardpeer behoort tot de madeliefjesfamilie en kan door een gezonde darmflora het immuunsysteem van zoogdieren versterken en zo beschermen tegen verschillende bacteriën en virussen.
- Moringa oleifera is een plant van de Bennut-familie, afkomstig uit de Himalaya-regio van Noordwest-India. Het kan een antimicrobieel effect hebben, d.w.z. de groei van micro-organismen zoals bacteriën remmen.

Wolfsblut Golden Goose Natvoer 
Samenstelling
Ganzenvlees (57%), ganzenbouillon, mineralen, zoete aardappel (9%), aardappel, pompoen, pastinaak, koolrabi, wortel, venkel, moringa, tomaat, kikkererwten, spinazie, braambes, framboos, bosbes, zwarte bes, vlierbes, appelbes , Aardpeer , Papaya, Banaan, Quinoa, Peterselie, Cactusvijg, Meidoorn, Paardebloem, Brandnetel, Tijm, Marjolein, Oregano, Salie, Citrus Bioflavonoïden, Ginseng, Lijnzaad.

Analytische componenten

Eiwit 10,2%, oliën en vetten 5,8%, ruwe celstof 0,5%, ruwe as 2,5%, vocht 77%.


Additieven
Nutritionele toevoegingsmiddelen (kg): vitamine A 3000 IE, vitamine D3 200 IE, vitamine E 30 mg, taurine 100 mg, zink 15 mg, mangaan 3 mg, watervrij calciumjodaat 0,75 mg.
 
Wolfsblut Golden Goose - Gans met zoete aardappelen 6 x 395 g
Gewicht van de hond Hoeveelheid voedsel per dag
- 5 kg - 540g
5 - 10 kg 400 - 910 g
10 - 20kg 670 - 1530 gram
20 - 30 kg 1120 - 2080 gram
30kg+ 1520g+