Geen producten (0)
1 2
 

Deep Glade Natvoer 395 gram

€ 4,25
Omschrijving

Deep Glade Natvoer

Natvoer Edelhert met Pompoen

Wolfsblut Deep Glade Natvoer 1x Blik 395 Gram  €4.25 p.stuk


Het recept van WOLFSBLUT DEEP GLADE natvoer combineert het voer van de wolf met de laatste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.

Wolfsblut Deep Glade Natvoer

In een oogopslag:

 • Hondenvoeding op basis van het wolvenmodel
 • Recept met natuurlijke ingrediënten
 • Vers edelhert met een sterke smaak als hoofdingrediënt
 • Hertenvlees is bijzonder rijk aan voedingsstoffen en heeft een karaktervolle en tegelijkertijd zeer natuurlijke smaak
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is
 • Met waardevolle superfoods zoals pompoen, vlierbessen, frambozen en bosbessen, maar ook brandnetels, paardenbloem en rozenbottels met waardevolle ingrediënten
 • Geproduceerd volgens voedselnormen
 • Zonder suiker, soja, smaakversterkers & kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines & mineralen)
 • Pittig hert is vooral populair bij honden
 • Ontwikkeld met dierenartsen
 • Zonder dierproeven Deep Glade Natvoer

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Dit voorziet hen van vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut natvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van ongebruikelijke soorten vlees en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifiek en origineel dieet en met zijn verscheidenheid aan rassen is er voor elk wat wils wat hij kan verdragen. De individuele voercomponenten van WOLFSBLUT DEEP GLADE zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods. De individuele voercomponenten van WOLFSBLUT DEEP GLADE zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods. De individuele voercomponenten van WOLFSBLUT DEEP GLADE zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods.

Wolfsblut Deep Glade Natvoer
 
Samenstelling
Edelhert 56%, bouillon, pompoen 3%, wortelen, zoete aardappelen, tomaten, mineralen, rode biet, aardpeer, spinazie, fruitmix (bramen, frambozen, vlierbessen, zwarte bessen, bosbessen, veenbessen), rozenbottels, yucca-extract, lijnzaad, venkel, kruidenmelange (anijs, fenegriek, pepermunt, peterselie, oregano, tijm, brandnetel, paardenbloem, meidoorn, ginseng), zeewier, spirulina, groenlipmossel.

Analytische componenten

Ruw eiwit 10,8%, ruw vet 6,8%, ruwe as 2,4%, ruwe celstof 1,2%, vocht 80%.


Additieven
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 3.000 IE, vitamine D3 200 IE, vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 20 mg, vitamine B1 10 mg, vitamine B2 6 mg, vitamine B6 2 mg, vitamine B12 75 µg, niacinamide 15 mg, foliumzuur 0,35 mg, biotine 300 µg. Sporenelementen: zink (als zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, koper (als koper(II)sulfaat, pentahydraat) 1,5 mg, mangaan (als mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,75mg. Aminozuren: DL-methionine 500 mg, taurine 100 mg.

 

Wolfsblut Deep Glade - Edelhert met pompoen 6 x 395 g

Gewicht van de hond Hoeveelheid voedsel per dag
- 5 kg - 480g
5 - 10 kg 350 - 810g
10 - 20kg 590 - 1360 gram
20 - 30 kg 1000 - 1850 gram
30kg+ 1350g+