Geen producten (0)
 

Dark Forest Natvoer 6x 800 gram

€ 36,00
Omschrijving

Dark Forest Natvoer

Wolfsblut Dark Forest 6x 800 gram
natvoer met zoete aardappelen

Het recept van WOLFSBLUT DARK FOREST natvoer combineert het voer van de wolf met de laatste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.


Wolfsblut Dark Forest Natvoer
In een oogopslag:

 • Hondenvoeding op basis van het wolvenmodel
 • Recept met natuurlijke ingrediënten
 • Vers en verteerbaar wild als hoofdingrediënt
 • Wild is bijzonder rijk aan voedingsstoffen en heeft een pittige en tegelijkertijd zeer natuurlijke smaak
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is
 • Met waardevolle superfoods zoals kikkererwten, zoete aardappelen, frambozen, bramen maar ook brandnetels, paardenbloem en ginseng met waardevolle ingrediënten
 • Geproduceerd volgens voedselnormen
 • Zonder suiker, soja, smaakversterkers & kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines & mineralen)
 • In combinatie met zoete aardappelen is wild vooral populair bij honden
 • Ontwikkeld met dierenartsen
 • Zonder dierproeven

Dark Forest Natvoer

wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Dit voorziet hen van vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut natvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van ongebruikelijke soorten vlees en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifiek en origineel dieet en met zijn verscheidenheid aan rassen is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen. De afzonderlijke voercomponenten van WOLFSBLUT DARK FOREST zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods. De afzonderlijke voercomponenten van WOLFSBLUT DARK FOREST zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods. De afzonderlijke voercomponenten van WOLFSBLUT DARK FOREST zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods.

 
Samenstelling
Hertenvlees 59%, bouillon, lamsvlees 6%, zoete aardappelen 3%, kikkererwten, mineralen, tomaten, aardpeer, fruitmix (frambozen, vlierbessen, zwarte bessen, bosbessen, veenbessen, appelbessen), yucca-extract, kruidenmix (anijszaad, fenegriek, pepermunt, peterselie, oregano, tijm, brandnetel, paardenbloem, meidoorn, ginseng).

Analytische componenten

Ruw eiwit 10,2%, ruw vet 6,5%, ruwe as 2,5%, ruwe celstof 0,8%, vocht 78%


Additieven
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3 200 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 20 mg, Vitamine B1 10 mg, Vitamine B2 6 mg, Vitamine B6 2 mg, Vitamine B12 75 µg, Niacinamide 15 mg, Foliumzuur 0,35 mg, biotine 300 mcg. Sporenelementen: Zink (als zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, mangaan (als mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, koper (als koper(II)sulfaat, pentahydraat) 0,5 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,75mg. Aminozuren: DL-methionine 500 mg, taurine 100 mg.
 
Wolfsblut Dark Forest - Wild met zoete aardappelen 6 x 800 g
Gewicht van de hond Hoeveelheid voedsel per dag
- 5 kg - 420g
5 - 10 kg 310 - 710 g
10 - 20kg 520 - 1190g
20 - 30 kg 870 - 1610 gram
30kg+ 1180g+