Geen producten (0)
 

Blue-Mountain Puppy Natvoer 395gr

€ 4,25
Omschrijving

ountain Blue-MPuppy Natvoer

Wolfsblut Blue-Mountain Puppy Natvoer

Wolfsblut Blue-Mountain  Puppy Natvoer 1x Blik 395 Gram  €4.25 p.stuk

Blue-Mountain Puppy Natvoer
natvoer voor puppy's en jonge honden - wild met aardappelen

Het recept van Blue-Mountain Puppy natvoer combineert het voer van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke kennis over correcte puppyvoeding.

In een oogopslag:

 • Hondenvoeding op basis van het wolvenmodel
 • Recept met natuurlijke ingrediënten
 • Speciaal ontwikkeld voor puppy's en jonge honden met een aangepast voedingsprofiel
 • Vers en verteerbaar wild als hoofdingrediënt
 • Wild is bijzonder rijk aan voedingsstoffen en heeft een pittige en tegelijkertijd zeer natuurlijke smaak
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is
 • Met waardevolle superfoods zoals wortelen, spinazie, vlierbessen, frambozen evenals brandnetel, paardenbloem en spirulina met waardevolle ingrediënten
 • Geproduceerd volgens voedselnormen
 • Zonder suiker, soja, smaakversterkers & kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines & mineralen)
 • In combinatie met aardappelen is wild vooral populair bij puppy's en jonge honden
 • Ontwikkeld met dierenartsen
 • Zonder dierproevenBlue-Mountain Puppy Natvoer

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Dit voorziet hen van vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut natvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van ongebruikelijke soorten vlees en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifiek en origineel dieet en met zijn verscheidenheid aan rassen is er voor elk wat wils wat hij kan verdragen. De afzonderlijke voedingscomponenten van WOLFSBLUT BLUE WOLFSBLUT MOUNTAIN PUPPY zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen over holistische puppyvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods. De afzonderlijke voedingscomponenten van WOLFSBLUT BLUE MOUNTAIN PUPPY zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen over holistische puppyvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods. De afzonderlijke voedingscomponenten van WOLFSBLUT BLUE MOUNTAIN PUPPY zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen over holistische puppyvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is dan ook uniek en bevat veel superfoods.

 
Samenstelling
Hertenvlees 66%, bouillon, zoete aardappelen 1,5%, mineralen, kalkoenvet, wortelen, aardpeer, spinazie, fruitmix (bramen, frambozen, bosbessen, zwarte bessen, vlierbessen, veenbessen), venkel, lijnzaad, yucca-extract, kruidenmix ( anijs, fenegriek, pepermunt, peterselie, oregano, tijm, brandnetel, paardenbloem, meidoorn, ginseng), zeewier, spirulina, groenlipmossel.

Analytische componenten

Ruw eiwit 10,5%, ruw vet 6%, ruwe as 2,5%, ruwe celstof 0,5%, vocht 80%.


Additieven
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 3.000 IE, vitamine D3 200 IE, vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 20 mg, vitamine B1 10 mg, vitamine B2 6 mg, vitamine B6 2 mg, vitamine B12 75 µg, niacinamide 15 mg, foliumzuur 0,35 mg, biotine 300 µg. Sporenelementen: zink (als zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, mangaan (als mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, koper (als koper(II)sulfaat, pentahydraat) 1 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,75mg. Aminozuren: DL-methionine 500 mg, taurine 100 mg.
 
Blue Mountain - Wild met zoete aardappelen 6 x 395 g
Eindgewicht van de hond Leeftijd van de hond
3 - 6 maanden 6 - 10 maanden 10 - 18 maanden
Hoeveelheid voedsel per dag
- 5kg 310 - 400 g 330 - 400 g 330g - Volwassene
10 kg 500 - 660g 590 - 660g 590g - Volwassene
20 kg 770 – 1100 g   990 - 1100 g 990g - Volwassene
30 kg 990 – 1490 gram 1490 - 1550 gram 1550g - Volwassene

 

Voer op kamertemperatuur.
Als uw hond nog niet eerder hondenvoer van Wolfsblut heeft gekregen, schakel dan geleidelijk over meerdere dagen over.

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.

Na opening maximaal 24 uur in de koelkast bewaren. Op een koele en droge plaats bewaren.