Geen producten (0)
1 2
 

Alaska-Salmon natvoer 395 gram

€ 4,30
 • Koop 12 stuks voor € 4,25 per stuk en bespaar € 0,60
 • Koop 24 stuks voor € 4,00 per stuk en bespaar € 7,20
Omschrijving

Alaska-Salmon natvoer

Wolfsblut Alaska-Salmon 

Wolfsblut Alaska-Salmon natvoer 
 
Wolfsblut Alaska Salmon Natvoer 1x Blik 395 Gram  €4.30 p.stuk

Wolfsblut Alaska Salmon Natvoer 12x Blik 395 Gram  vanaf  €4.25 p.stuk

Wolfsblut Alaska Salmon Natvoer 24x Blik 395 Gram  vanaf  €4.00p.stuk

 

 

 

Wolfsblut Alaska-Salmon Natvoer

Wolfsblut Alaska Salmon Adult Wet is compleet en volledig natuurlijk natvoer voor jouw volwassen hond. Het bestaat uit duurzaam gevangen zalm, boordevol belangrijke voedingsstoffen. Verder is de voeding verrijkt met zoete aardappel, wat een zeer voedzaam ingrediënt blijkt te zijn. Ook zijn er pompoen, papaja, banaan, duindoorn en verschillende gezonde superfoods toegevoegd. Dankzij het ontbreken van granen en gluten, is dit Wolfsblut voer ook geschikt voor allergische en gevoelige honden.

Wolfsblut Alaska Zalm

Wolfsblut Alaska-Salmon Natvoer

 

Alaska-Salmon natvoer

Wolfsblut Alaska Salmon Adult Wet

natvoer zalm met aardappelen

Het recept van  Wolfsblut Alaska-Salmon Nat hondenvoer  combineert het voer van de wolf met de laatste wetenschappelijke kennis over goede hondenvoeding.

In een oogopslag:
    Alaska-Salmon Nat hondenvoer

 • Hondenvoeding gebaseerd op het model van de wolf
 • Recept met natuurlijke ingrediënten
 • Verse en licht verteerbare zalm als hoofdingrediënt
 • Zalm bevat naast waardevolle eiwitten ook waardevolle omega-3-vetzuren en vitamine D.
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is
 • Met waardevolle superfoods zoals banaan, papaja, duindoorn, maar ook brandnetel, paardenbloem, moringa en aardpeer met waardevolle ingrediënten
 • Geproduceerd volgens voedselnormen
 • Zonder suiker, soja, smaakversterkers & kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines & mineralen)
 • Zalm is een van de favoriete voedingsmiddelen van honden
 • Ontwikkeld met dierenartsen
 • Zonder dierproeven

Wolven jagen op hun prooi in de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor krijgen ze vlees en voedselrijk slachtafval, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet een van. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons natvoer voor wolfbloedhonden gebaseerd op deze natuurlijke eetgewoonten van de wolf.

 

Wolfsblut Alaska-Salmon Nat hondenvoer
 Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van buitengewone soorten vlees en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke voedseldiversiteit. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifiek en origineel dieet en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils wat hij kan verdragen. 

De afzonderlijke voedingscomponenten van WOLFSBLUT ALASKA SALMON zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen over holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is uniek en bevat veel superfoods. De afzonderlijke voercomponenten van WOLFSBLUT  ALASKA SALMON zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen over holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is uniek en bevat veel superfoods. 

De afzonderlijke voercomponenten van WOLFSBLUT ALASKA SALMON zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen over holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is uniek en bevat veel superfoods.

 
Samenstelling
Zalm 57%, bouillon, aardappelen 4%, zoete aardappelen, pompoen, wortelen, pastinaak, koolrabi, mineralen, tomaten, aardpeer, kikkererwten, venkel, banaan, papaja, fruitmix (duindoorn, bramen, frambozen, vlierbessen, zwarte bessen, bosbessen, veenbessen), quinoa, zalmolie, lijnzaad (gemalen), cactusvijg (nopalextract), kruidenmengsel (anijszaad, fenegriek, pepermunt, peterselie, oregano, tijm, brandnetel, paardenbloem, meidoorn, ginseng), moringa, spinazie, gist-citrus mix.

Analytische componenten

Ruw eiwit 9,5%, ruw vet 8%, ruwe as 2,5%, ruwe celstof 0,5%, vocht 80%


Additieven
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 3.000 IE, vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 20 mg, vitamine B1 10 mg, vitamine B2 6 mg, vitamine B6 2 mg, vitamine B12 75 µg, niacinamide 15 mg, foliumzuur 0,35 mg, biotine 300 mcg. Sporenelementen: zink (als zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, koper (als koper(II)sulfaat, pentahydraat) 2 mg, mangaan (als mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,75mg. Aminozuren: DL-methionine 500 mg, taurine 100 mg.
 
Wolfsblut Alaska Zalm - zalm met aardappelen 12 x 395 g
Gewicht van de hond Hoeveelheid voedsel per dag
- 5kg - 420g
5 - 10 kg 310 - 710g
10 - 20 kg 520 - 1190g
20 - 30kg 870 - 1610 gram
30kg+ 1180g+