Geen producten (0)

Wolfsblut Wild Game 12,5kg

€ 83,90
Omschrijving

 


        Gratis levering

Wolfsblut Wild Game 12,5kg Wolfsblut Wild Game 12,5kg

Wild Wild Adult
droogvoer met patrijs, wilde duif en zoete aardappel

In een oogopslag: Wolfsblut Wild Game 12,5kg

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 

 • Recept met natuurlijke ingrediënten 
 • Wilde vogels als hoofdingrediënt 
 • Natuurlijke vitamines uit zeeplanten en veenbessen 
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is 
 • Met waardevolle superfoods zoals bramen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloem en ginseng met waardevolle ingrediënten 
 • Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
 • Zonder dierproeven Wolfsblut Wild Game 12,5kg

Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut natvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. Het recept voor WILD GAME droogvoer combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van goede hondenvoeding. Wolfsblut Wild Game 12,5kg

De afzonderlijke voedingscomponenten van WILD GAME zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek.

Zoete aardappelen: Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI zijn ze een van de meest voedingsrijke groenten vanwege hun waardevolle vezels en hun hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 

 • MOS: is een vezel en kan de spijsvertering verbeteren en het immuunsysteem versterken 
 • FOS: is een van de prebiotische vezels. Kunnen de darmflora in balans houden en worden beschouwd als een natuurlijke tegenstander van colibacteriën. 
 • Paardenbloem: Het maakt indruk met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 
 • Vlierbessen: Naast anthocyanen bevatten de zwartblauwe bessen veel vitamine C en foliumzuur. De kleurstof sambucyanine die erin zit zou ook een ontstekingsremmende werking hebben. 
 • Yucca Schidigera behoort tot de aspergefamilie en kan het lichaam helpen schadelijke prikkels tegen te gaan.
 • Wolfsblut Wild Game 12,5kg
 • samenstelling
  Volledige voeding voor volwassen honden Wilde vogels 26% (waarvan verse patrijs en verse wilde duiven), zoete aardappelen 25%, struisvogel 24% (waarvan gedroogd struisvogelvlees 18%, struisvogelolie 6%), pompoen, erwteneiwit, kikkererwten, pastinaak, mineralen, venkel, artisjok, lijnzaad, tomaten, tijm, marjolein, oregano, peterselie, salie, bramen 0,1%, frambozen 0,1%, blauwe bessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, ginseng 0,05%, meidoorn, paardenbloem, brandnetel, mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), Yucca Schidigera-extract.
  analytische componenten

  Ruw eiwit 26%, ruw vet 16%, ruwe as 11%, ruwe celstof 3,5%.

  Additieven per kg
  Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Sporenelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II)aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuren zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaansulfaat , monohydraat) 36 mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat en aminozuur koperchelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,15 mg. Aminozuren: Taurine 1.000 mg, DL-methionine 2.126 mg, L-carnitine 82 mg.