Geen producten (0)

Wolfsblut Wild Game 4kg

€ 45,90
Omschrijving

Wolfsblut Wild Game 4kg Wolfsblut Wild Game 4kg

Wolfsblut Wild Game 4kg
droogvoer met patrijs, wilde duif en zoete aardappel

In een oogopslag: Wolfsblut Wild Game 4kg

Beschrijving
Wolfsblut Wild Game 4kg
Droogvoer voor volwassenen honden met patrijs, wilde duif en zoete aardappel

In een oogopslag: Wolfsblut Wild Game 4kg
gebaseerd op het wolvenmodel 

 

Hondenvoeding Recept met natuurlijke ingrediënten 
Wilde vogels als hoofdingrediënt 
Natuurlijke vitamines uit zeeplanten en veenbessen 
Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is 
Met waardevolle superfoods zoals bramen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloem en ginseng met waardevolle ingrediënten 
Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
Zonder dierproeven
Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut natvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. Het recept voor WILD GAME droogvoer combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van goede hondenvoeding.

De individuele voedingscomponenten van WILD GAME zijn samen met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek.

Zoete aardappelen: Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI zijn ze een van de meest voedingsrijke groenten vanwege hun waardevolle vezels en hun hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
MOS: is een vezel en kan de spijsvertering verbeteren en het immuunsysteem versterken 
FOS: is een van de prebiotische vezels. Kunnen de darmflora in balans houden en worden beschouwd als een natuurlijke tegenstander van colibacteriën. 
Paardebloem: Het maakt indruk met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 
Vlierbessen: Naast anthocyanen bevatten de zwartblauwe bessen veel vitamine C en foliumzuur. De kleurstof sambucyanine die erin zit zou ook een ontstekingsremmende werking hebben. 
Yucca Schidigera behoort tot de aspergefamilie en kan het lichaam helpen schadelijke prikkels tegen te gaan. Wolfsblut Wild Game 4kg



Ingrediënten samenstelling Wolfsblut Wild Game 4kg
Volledige voeding voor volwassen honden
Wilde vogels 26% (waarvan verse patrijs en verse wilde duiven), zoete aardappelen 25%, struisvogel 24% (waarvan gedroogd struisvogelvlees 18%, struisvogelolie 6%), pompoen, erwteneiwit, kikkererwten, pastinaak, mineralen, venkel, artisjok, lijnzaad, tomaten, tijm, marjolein, oregano, peterselie, salie, bramen 0,1%, frambozen 0,1%, blauwe bessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, ginseng 0,05%, meidoorn, paardenbloem, brandnetel, mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), Yucca Schidigera-extract.

Analytische componenten
Ruw eiwit 26%, ruw vet 16%, ruwe as 11%, ruwe celstof 3,5%.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Sporenelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II)aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuren zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaansulfaat , monohydraat) 36 mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat en aminozuur koperchelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,15 mg. Aminozuren: Taurine 1.000 mg, DL-methionine 2.126 mg, L-carnitine 82 mg.

Gewicht van de hond Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 5 kg 30 - 90 gram
5 - 15 kg 90 - 200 gram
15 - 25 kg 200 - 290 gram
25 - 35 kg 290 - 370 gram
35 - 45 kg 370 - 450 gram
45kg+ 450 gr +

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.