Geen producten (0)

Wolfsblut Western Cape 4kg

€ 45,90
Omschrijving

Wolfsblut Western Cape 4kg Wolfsblut Western Cape 4kg

Wolfsblut Western Cape 4kg
droogvoer met struisvogel en banaan Wolfsblut Western Cape 4kg

Beschrijving
Western Cape Adult


In een oogopslag: Wolfsblut Western Cape 4kg
Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
Recept met natuurlijke ingrediënten 
Fris en verteerbaar boeket als hoofdingrediënt 
Struisvogelvlees is bijzonder mager, rijk aan eiwitten en zeer laag in cholesterol vergeleken met andere soorten vlees 
Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is 
Met waardevolle superfoods zoals bananen, bramen, frambozen en paardenbloemen, aardperen en ginseng met waardevolle ingrediënten 
Met natuurlijke prebiotica uit aardpeer 
Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
Een klassieke smaak die erg populair is
Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
Zonder dierproeven Wolfsblut Western Cape 4kg

Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut hondendroogvoer gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. De droogvoerformule van WESTERN CAPE combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van goede hondenvoeding.

De afzonderlijke voedingscomponenten van WESTERN CAPE zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek.
Banaan : De supervruchten bevatten een ideale mix van vitamines (B2, B3, B6, B7, C, K), evenals magnesium, ijzer en kalium. B-vitamines spelen een belangrijke rol in het centrale zenuwstelsel. 
Bramen : De bessen bevatten een bijzonder hoog gehalte aan magnesium en ijzer. Bramen versloegen ook hun lokale verwanten met hun provitamine A- en vitamine E-gehalte. 
Frambozen : Frambozen zijn de beste bron van ijzer onder de bessen. Verder zijn er nog de mineralen fosfor, calcium, magnesium en overigens B-vitamines en vitamine C. Paardenbloem : Het maakt indruk met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. Aardpeer : Het bevat een hoog gehalte aan inuline, wat een prebiotische werking heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
Ginseng : Het wordt gebruikt als medicinale plant in Azië. De reden hiervoor is het hoge voedingsgehalte van de plant, dat rijk is aan aminozuren, vitamines, koper, ijzer en calcium.
Wolfsblut Western Cape 4kg

Ingrediënten
samenstellingVolledige voeding voor volwassen honden Struisvogel 26% (waarvan gedroogd struisvogelvlees 21%, struisvogelolie 5%), zoete aardappelen 25%, aardappelen, bananenmeel 8%, kikkererwten, pompoen, rode biet, moringa 1%, aardpeer, quinoa, mineralen, papaja, cactusvijg, spinazie, wortelen, peterselie, tijm 0,1%, marjolein 0,1%, oregano 0,1%, salie 0,1%, bramen 0,1%, frambozen 0,1%, bosbessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen 0,1%, aroniabessen, tomaten, brandnetel, meidoorn, paardenbloem, ginseng 0,05%, Yucca Schidigera-extract.

Analytische componenten
Ruw eiwit 20%, ruw vet 10%, ruwe as 9%, ruwe celstof 3%.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 IE Sporenelementen: Jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, ijzer (als ijzer (II) sulfaat, monohydraat en ijzer (II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaansulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat en aminozuur koperchelaat, hydraat) 15 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,15 mg. Aminozuren: Taurine 1.050 mg, DL-methionine 2.126 mg, L-carnitine 82 mg.

Gewicht van de hond   Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 5 kg 30 - 90 gram
5 - 15  kg 90 - 210 gram
15 - 25  kg 210 - 310 gram
25 - 35  kg 310 - 400 gram
35 -  45kg 400 - 480 gram
45kg  +? 480 gr +

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.