Geen producten (0)

Grey Peak Senior 12,5 kg

€ 81,90
Omschrijving

Grey Peak Senior 

Grey Peak Senior 12,5 kg

Grey Peak Senior 12,5 kg

Grey Peak  Senior
Brokken met Geitenvlees en Zoete Aardappel

In een oogopslag:

 

Grey Peak Senior 12,5 kg

 • Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
 • Recept met natuurlijke ingrediënten 
 • Vers en licht verteerbaar geitenvlees als hoofdingrediënt 
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is 
 • Met waardevolle superfoods zoals bramen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloem, aardpeer en ginseng met waardevolle ingrediënten 
 • Met natuurlijke prebiotica van aardpeer 
 • zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers & kunstmatige toevoegingen (behalve vitaminen & mineralen) 
 • Vers geitenvlees 
 • Ontwikkeld met dierenartsen 
 • Zonder dierproeven

Grey Peak Senior 12,5 kg

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor krijgen ze vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantenstoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut droogvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder graan. Onze selectie van ongebruikelijke vleessoorten en voedzame superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifieke en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen. De receptuur van GREY PEAK SENIOR droogvoer combineert het voer van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.

Grey Peak Senior 12,5 kg

De individuele voercomponenten van GREY PEAK SENIOR werden samen met dierenartsen samengesteld om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen over holistische hondenvoeding. Dit maakt Wolfsblut droogvoer uniek.

Grey Peak Senior 12,5 kg

 • Aardappelen : Ze leveren complexe koolhydraten en vezels, zijn vetarm en bevatten 15 verschillende vitamines, mineralen en sporenelementen zoals magnesium, ijzer, zink en fosfor, evenals een hoog gehalte aan kalium, vitamine B en C. 
 • Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI behoren ze tot de meest voedzame groenten vanwege hun waardevolle voedingsvezels en het hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
 • Pompoen : een van de caloriearmste groenten, het bevat veel vitamine C, bètacaroteen, mineralen en fytosterolen. Door de voedingsvezels die het bevat, is het goed verteerbaar en bevordert het de spijsvertering. 
 • Jeruzalem-artisjok : het bevat een hoog gehalte aan inuline, dat een prebiotisch effect heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
 • Bramen : De bessen bevatten bijzonder grote hoeveelheden magnesium en ijzer. Bramen verslaan ook hun inheemse verwanten met hun provitamine A- en vitamine E-gehalte. 
 • Vlierbessen : Naast anthocyanen bevatten de blauwzwarte bessen veel vitamine C en foliumzuur. De aanwezige kleurstof sambucyanine zou ook een ontstekingsremmend effect moeten hebben. 
 • Aronia-bessen : Aronia bevat grote hoeveelheden plantaardige stoffen waarvan wordt gezegd dat ze bepaalde gezondheidsvoordelen hebben, zoals flavonoïden en fenolzuur. 
 • Lijnzaad : De vezels en slijmstoffen in de kleine korrels hebben een positief effect op de spijsvertering en hebben een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde omega 3-vetzuren. 
 • Paardenbloem : het imponeert met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 
 • Venkel : Het is rijk aan etherische oliën die gunstig zijn voor de spijsvertering en darmen. Het bevat ook vitale stoffen zoals kalium, vitamine A, foliumzuur, vitamine C en kiezelzuur.    Grey Peak Senior 12,5 kg
 • Samenstelling
Zoete aardappel (min. 42%), geitenvlees (min. 23%), gedroogd paardenvlees, paardenvet, erwtenvezel, tijm, salie, marjolein, oregano, peterselie, Immutop® (concentraat van aardperen), vitaminen, mineralen, aardappeleiwit, erwteneiwit, bramen, frambozen, bosbessen, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, spirulina, glucosamine (min. 0,32%), MSM (min. 0,32%), chondrotinesulfaat (min. 0,22%), mannanoligosacchariden (prebiotisch MOS; min. 0,2%), fructooligosacchariden (prebiotische FOS; min. 0,2%), nucleotiden (min. 0,17%), brandnetel, meidoorn, ginseng, paardenbloem, anijszaad, fenegriek.
 
Analytische componenten

Ruw eiwit 21%, ruw vet 10%, ruwe celstof 3,5%, ruwe as 9%, vocht 8%, calcium 1,80%, fosfor 0,98%, kalium 0,90%, magnesium 0,11%, natrium 0,22%, omega-3 vetzuur 1,70 %, omega-6 vetzuur 3,80%, bruikbare energie 3480 kcak/kg.

 

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg: vitamines: vitamine A (als retinylacetaat) 26.760 IE, vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.800 IE, taurine 1.100 mg; Spoorelementen: ijzer 92,53 mg, calciumjodaat watervrij 1,64 mg, koper 23,78 mg, mangaan 42,55 mg, zink 166,29 mg, selenium 0,24 mg.
 
Gewicht van de
hond
Hoeveelheid voer
per dag in g
 1 - 5 kg 30 - 100
5 - 15 kg 100 - 240
15 - 25 kg 240 - 355
25 - 35 kg 355 - 455
35 - 45kg 455 - 555
45+kg 555+

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan de individuele behoeften van de hond. Elke hond is anders en de optimale voedingshoeveelheid hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, geslacht, activiteit, metabolisme en omgevingsinvloeden. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.

Ook interessant