Geen producten (0)

Black Bird Senior 12,5kg

€ 78,90
Omschrijving

Black Bird Senior 

Black Bird Senior 12,5kg

Black Bird  Senior
Droogvoer met Kalkoen en Zoete Aardappel 

Black Bird Senior 12,5kg

In een oogopslag:

 • Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
 • Recept met natuurlijke ingrediënten 
 • Verse en licht verteerbare kalkoen als hoofdingrediënt. 
 • Kalkoen is eiwitrijk, vetarm en bevat naast de belangrijke mineralen en sporenelementen kalium, ijzer en zink ook de vitamines B1, B2, B6 en B12. 
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is 
 • Met het superfoodcomplex van aardpeer en yucca schidigera 
 • Natuurlijke vitamines van aroniabessen en pompoen 
 • Met de natuurlijke probiotica 
 • Geen maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
 • Een smaakklassieker die mensen graag eten 
 • Ontwikkeld met dierenartsen 
 • Zonder dierproeven

Black Bird Senior 12,5kg

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor krijgen ze vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantenstoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut droogvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder graan. Onze selectie van ongebruikelijke vleessoorten en voedzame superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifieke en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen. Het droogvoerrecept BLACK BIRD SENIOR combineert wolvenvoer met de nieuwste wetenschappelijke kennis over goede hondenvoeding.

Black Bird Senior 12,5kg

De afzonderlijke voercomponenten van BLACK BIRD SENIOR zijn samen met dierenartsen samengesteld om aan te sluiten bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen over holistische hondenvoeding. Dit maakt Wolfsblut droogvoer uniek.

Black Bird Senior 12,5kg

 • Zoete aardappelen : volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI behoren ze tot de meest voedzame groenten vanwege hun waardevolle voedingsvezels en het hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
 • Vlierbessen : Naast anthocyanen bevatten de blauwzwarte bessen veel vitamine C en foliumzuur. De aanwezige kleurstof sambucyanine zou ook een ontstekingsremmend effect moeten hebben. 
 • Aronia-bessen : Aronia bevat grote hoeveelheden plantaardige stoffen waarvan wordt gezegd dat ze bepaalde gezondheidsvoordelen hebben, zoals flavonoïden en fenolzuur. 
 • Paardenbloem : het imponeert met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 
 • Lijnzaad : De vezels en slijmstoffen in de kleine korrels hebben een positief effect op de spijsvertering en hebben een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde omega 3-vetzuren. 
 • Jeruzalem-artisjok : het bevat een hoog gehalte aan inuline, dat een prebiotisch effect heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
 • Ginseng : In Azië fungeert het als een medicinale plant. De reden hiervoor is het hoge gehalte aan voedingsstoffen van de plant, die rijk is aan aminozuren, vitamines, koper, ijzer en calcium.Black Bird Senior 12,5kg
Samenstelling
Kalkoenvlees (25%), Zoete Aardappelen (25%), Gedroogd Kalkoenvlees (14%), Kalkoenvet, Pompoen, Pastinaak, Kikkererwten, Luzerne, Mineralen, Venkel, Immutop® (Jerusalem-concentraat), Glucosamine, Methylsulfonylmethaan, Chondroïtinesulfaat , Lijnzaad, Nucleotiden, Tomaten, Tijm, Salie, Marjolein, Oregano, Peterselie, Mannan-Oligo-Sacchariden, Fructo-Oligo-Sacchariden, Bramen, Frambozen, Bosbessen, Zwarte bessen, Vlierbessen, Aronia-bessen, Brandnetel, Meidoorn, Paardenbloem, Ginseng.
 
Analytische componenten

Ruw eiwit 22%, ruw vet 12%, ruwe celstof 4%, ruwe as 8,5%.

 

Additieven per kg
Voedingsadditieven per kg: Voedingsadditieven per kg: Vitaminen: vitamine A (als retinylacetaat) 25.730 IE, vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.730 IE, vitamine E (als alfa-tocoferolacetaat) 770 IE, taurine 1.150 mg; Spoorelementen: ijzer 88,96 mg, watervrij calciumjodaat 1,58 mg, koper 23,05 mg, mangaan 40,93 mg, zink 159,86 mg, selenium 0,23 mg; Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, L-carnitine 95 mg.
 
Gewicht van de hond Hoeveelheid voer
1 - 5 kg 30 - 100 g
5-15 kg 100 - 220 g
15 - 25 kg 220 - 325 g
25 - 35 kg 325 - 420 g
35 - 45kg 420 - 505 g
45kg+ 505g+

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan de leeftijd, het ras, de stress en de klimatologische omstandigheden van uw hond. Zwangere teven hebben verhoogde voedingsbehoeften. Tijdens de eerste 6 weken van de zwangerschap moet de hoeveelheid voedsel met 25% worden verhoogd. In de 7-9 week stijgt de behoefte nog eens tot 75%. Idealiter zou deze hoeveelheid verdeeld moeten worden over 2-3 maaltijden. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.

Ook interessant