Geen producten (0)

Wolfsblut Wide Plain light 2kg

€ 22,90
Omschrijving

Wolfsblut Wide Plain light 2kg Wolfsblut Wide Plain light Wolfsblut Wide Plain light 2kg Wolfsblut Wide Plain light

Wolfsblut Wide Plain light  2kg
Droogvoer met paardenvlees en zoete aardappel

In een oogopslag: Wolfsblut Wide Plain light 2kg

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 

 • Recept met natuurlijke ingrediënten 
 • Het hoofdingrediënt is vers paard, dat licht verteerbaar is voor mensen met een allergie 
 • Paardenvlees bevat slechts de helft zoveel vet als rundvlees. Tegelijkertijd levert het twee keer zoveel ijzer en bijna drie keer zoveel calcium. 
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is 
 • Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, pompoen, pastinaak en kikkererwten, salie en aardperen met waardevolle ingrediënten 
 • Met het superfoodcomplex van wilde planten brandnetel, paardenbloem, aardpeer en ginseng 
 • Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
 • Het is erg populair omdat paardenvlees ergens tussen rundvlees en wildvlees smaakt 
 • Ook geschikt voor mensen met allergieën en honden met risico op allergieën 
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
 • Zonder dierproevenWolfsblut Wide Plain light 2kg

Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut hondendroogvoer gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. Het recept voor WIDE PLAIN LIGHT droogvoer combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van goede hondenvoeding. Wolfsblut Wide Plain light 2kg

De afzonderlijke voedingscomponenten van WOLFSBLUT WIDE PLAIN LIGHT zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek.

Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI zijn ze een van de meest voedingsrijke groenten vanwege hun waardevolle vezels en hun hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 

 • Pompoen : Het is een van de caloriearme groenten en rijk aan vitamine C, bètacaroteen, mineralen en fytosterolen. De vezels die het bevat, maken het zeer verteerbaar en bevorderen de spijsvertering. 
 • Pastinaak : smaakt zoet en kruidig, is rijk aan calcium, kalium, foliumzuur, zink en vitamine C en wordt als bijzonder verteerbaar beschouwd. 
 • Kikkererwten : Kikkererwten zijn peulvruchten en zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen. Ze bevatten hoogwaardige plantaardige eiwitten, ijzer, B-vitamines en calcium. 
 • Salie : Het bevat tannines en bitterstoffen, evenals talrijke essentiële olieverbindingen die onder andere de spijsvertering bevorderen en winderigheid verlichten. 
 • Aardpeer : Het bevat een hoog gehalte aan inuline, wat een prebiotische werking heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem.Wolfsblut Wide Plain light 2kg

samenstelling

Volledige voeding voor volwassen honden Paard 37% (waarvan vers paardenvlees 25%, gedroogd paardenvlees 12%), zoete aardappelen 33%, kikkererwten, pompoen 6%, erwtenvezels, pastinaak, erwteneiwit, lijnzaad, artisjok, venkel, mineralen, tomaten, tijm, marjolein, oregano, peterselie 0,1%, salie, glucosamine, methylsulfonylmethaan (MSM), chondroïtinesulfaat, bramen, frambozen, bosbessen, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, brandnetel, meidoorn 0,1%, paardenbloem, ginseng, mannan-oligosachariden (prebiotische MOS), fructo-oligosachariden (prebiotische FOS), Yucca Schidigera-extract.

Wolfsblut Wide Plain light 2kg

Analytische componenten

Ruw eiwit 22%, ruw vet 6%, ruwe as 10%, ruwe celstof 7,5%.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 25.730 IE, vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.730 IE, vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 745 mg. Sporenelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaan ( II) - sulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als koper (II) sulfaat, pentahydraat en aminozuur koper (II) chelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet ) 0,15 mg. Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, taurine 1.000 mg, L-carnitine 150 mg.

 

Gewicht van de hond   Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 5 kg 30 - 90 gram
5 - 15 kg 90 - 200 gram
15 - 25 kg 200 - 280 gram
25 - 35 kg 280 - 370 gram
35 - 45kg 370 - 450 gram
45kg+ 450 gr +

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.