Geen producten (0)
WOLFSBLUT-RED-ROCK
Wb765567wolfsbluttrockenfutterredrockfront2kg42602627655671000pxshd 2 Wb765567wolfsbluttrockenfutterredrockfrontal2kg42602627655671000pxshd 2 Wb765567wolfsbluttrockenfutterredrockback2kg42602627655671000pxshd 3 Wb765550wolfsblutredrockadult4260262765550dsc0579lineal5 1
1 2 3 4
 

Wolfsblut Red Rock 4 Kg

€ 42,90
Omschrijving


                                                    
WOLFSBLUT-RED-ROCK+1


Beschrijving
Wolfsblut Red Rock  2x2 kg 4 Kg
droogvoer met kangoeroevlees en zoete aardappelen

In een oogopslag:

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
Recept met natuurlijke ingrediënten 
Vers en licht verteerbaar kangoeroevlees als hoofdingrediënt 
Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is 
Met waardevolle superfoods zoals bramen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloem, aardperen en ginseng met waardevolle ingrediënten 
Met natuurlijke prebiotica uit aardpeer |
Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
Vers kangoeroevlees 
Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
Zonder dierproeven

Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut hondendroogvoer gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. Het recept voor RED ROCK ADULT droogvoer combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van goede hondenvoeding.

De individuele voedingscomponenten van RED ROCK ADULT zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek.

Aardappelen : Ze leveren complexe koolhydraten en vezels, bevatten weinig vet en bevatten 15 verschillende vitamines, mineralen en sporenelementen zoals magnesium, ijzer, zink en fosfor, evenals een hoog gehalte aan kalium, vitamine B en C. 

Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI zijn ze een van de meest voedingsrijke groenten vanwege hun waardevolle vezels en hun hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
Pompoen : Het is een van de caloriearme groenten en rijk aan vitamine C, bètacaroteen, mineralen en fytosterolen. De vezels die het bevat, maken het zeer verteerbaar en bevorderen de spijsvertering. 
Aardpeer : Het bevat een hoog gehalte aan inuline, wat een prebiotische werking heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
Bramen : De bessen bevatten een bijzonder hoog gehalte aan magnesium en ijzer. Bramen versloegen ook hun lokale verwanten met hun provitamine A- en vitamine E-gehalte. 
Vlierbessen : Naast anthocyanen bevatten de zwartblauwe bessen veel vitamine C en foliumzuur. De kleurstof sambucyanine die erin zit zou ook een ontstekingsremmende werking hebben. 
Aronia-bessen : Aronia bevat grote hoeveelheden plantaardige stoffen waarvan wordt gezegd dat ze bijzondere gezondheidsvoordelen hebben, zoals flavonoïden en fenolzuur. 
Lijnzaad : De vezels en slijmstoffen in de kleine korrels hebben een positieve invloed op de spijsvertering en hebben een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde Omega 3-vetzuren. 
Paardenbloem : Het maakt indruk met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 
Venkel : Het is rijk aan essentiële oliën die gunstig zijn voor de spijsvertering en darmen. Het bevat ook vitale stoffen zoals kalium, vitamine A, foliumzuur, vitamine C en silica.

Ingrediënten samenstelling
Vers kangoeroevlees 30%, aardappelen 22%, zoete aardappelen 16%, pompoen 8%, erwteneiwit, gedroogd paardenvlees 4%, kikkererwten, paardenvet 3%, mineralen, tomatenpuree, artisjok, pastinaak, venkel, tijm, marjolein , oregano, peterselie, salie, bramen 0,1%, frambozen 0,1%, bosbessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, spinazie, zeewier, lijnzaad, wortels, bieten, sperziebonen, brandnetel, meidoorn, ginseng, pepermunt, goudsbloem, veenbessen , Paardenbloem 0,1%, mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), Yucca Schidigera-extract.

Analytische componenten
Ruw eiwit 23%, ruw vet 9,5%, ruwe as 8,5%, ruwe celstof 4%.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Sporenelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaan ( II) - sulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als koper (II) sulfaat, pentahydraat en aminozuur koper (II) chelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet ) 0,23 mg. Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, taurine 1.000 mg, L-carnitine 82 mg.

 

Gewicht van de hond   Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 5 kg 30 - 90 gram
5 - 15 kg 90 - 210 gram
15 - 25kg 210 - 310 gram
25 - 35 kg 310 - 400 gram
35 - 45 kg 400 - 480 gram
45kg+ 480 gr +

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.