Geen producten (0)
 

Lamb Large Breed 2kg

€ 24,90
Omschrijving

Lamb Large Breed 2kg

Wolfsblut Range Lamb Large Breed  2kg
droogvoer met lamsvlees en zilvervliesrijst

Lamb Large Breed 2kg

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor krijgen ze vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantenstoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut droogvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder graan. Onze selectie van ongebruikelijke vleessoorten en voedzame superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifieke en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen.
De formule van RANGE LAMB LARGE BREED droogvoer combineert het dieet van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.

Lamb Large Breed 2kg

In een oogopslag


• Hondenvoeding naar voorbeeld van de wolf
• Receptuur met natuurlijke ingrediënten
• Vers en licht verteerbaar lamsvlees als hoofdbestanddeel
• Lamsvlees bevat veel belangrijke mineralen, vooral ijzer, zink en niacine - belangrijk voor cel- en bloedvorming, versterking van het immuunsysteem , energieproductie en voor het zenuwstelsel.
• Zonder gluten, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is •
Met waardevolle superfoods zoals volkoren rijst, appels, erwten en bramen met waardevolle ingrediënten
• Zonder mais, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (exclusief vitaminen & mineralen)
• Een smaakklassieker die mensen graag eten
• Ontwikkeld met dierenartsen
• Dierproefvrij

 

Lamb Large Breed 2kg

De individuele voercomponenten van RANGE LAMB LARGE BREED zijn samen met dierenartsen samengesteld om aan te sluiten bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Dit maakt Wolfsblut droogvoer uniek.

• Volkoren rijst is bijzonder rijk aan B-vitaminen, ijzer, zink, magnesium en kalium in vergelijking met witte, gedopte rijst.
• Appels: Met 30 vitamines, sporenelementen, ruwvoer, mineralen en secundaire plantaardige stoffen als polyfenolen en pectine een echte voedingsbom.
• Erwten: naast onverzadigde vetzuren bevatten de kleine proteïne-peuters ook veel voedingsvezels, die goed zijn voor de spijsvertering en de bloedsuikerspiegel kunnen reguleren.
• Bramen: De bessen bevatten bijzonder veel magnesium en ijzer. Bramen verslaan ook hun inheemse verwanten met hun provitamine A- en vitamine E-gehalte.

Lamb Large Breed 2kg

Samenstelling
Lamsvlees 57% (waarvan vers lamsvlees 26%, gedroogd lamsvlees 22%, lamsvet 9%), volkoren rijst 18%, appels 8%, zalmolie, rijstkiemen, peren 4%, bramen 0,5%, bieten 0,5%, eieren , gedroogde erwten, glucosamine, chondroïtinesulfaat, fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS), methylsulfonylmethaan (MSM), groenlipmossel, yucca schidigera-extract.
 
Analytische componenten
Ruw eiwit 24%, ruw vet 13%, ruwe as 6,4%, ruwe celstof 2,5%.
 
Additieven per kg
Toevoegingen per kg: Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg, ijzer (als ferrosulfaat, monohydraat en ijzer (II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaansulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat en aminozuur koperchelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,9 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,23 mg, DL-methionine 2.126 mg, taurine 1.000 mg, L-carnitine 82 mg.
 
 
Gewicht van de hond   Hoeveelheid voedsel per dag
25 - 35 kg  250 - 325g 
35 - 45kg 325 - 395g
45 - 55 kg 395 - 455g
55 - 65 kg 455 - 515g
65 - 75kg 515 - 560g
75kg+ 560g+

 

 De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.