Geen producten (0)
1 2
 

Black Bird Large Breed 2kg

€ 24,90
Omschrijving

Black Bird Large Breed 2kg

Black Bird Large Breed 

Black Bird Large Breed 2kg

Black Bird Large Breed 

Wolfsblut Black Bird Large Breed 2kg
Droogvoer met Kalkoen en Zoete Aardappel

 

In een oogopslag:

 

 • Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
 • Recept met natuurlijke ingrediënten 
 • Verse en licht verteerbare kalkoen als hoofdingrediënt. 
 • Kalkoen is eiwitrijk, vetarm en bevat naast de belangrijke mineralen en sporenelementen kalium, ijzer en zink ook de vitamines B1, B2, B6 en B12. 
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is 
 • Met het superfoodcomplex van groenlipmossel, aardpeer en yucca schidigera 
 • Natuurlijke vitaminen uit aroniabessen, pompoen en granaatappel 
 • Met de natuurlijke probiotica 
 • Geen maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
 • Een smaakklassieker die mensen graag eten 
 • Ontwikkeld met dierenartsen 
 • Zonder dierproevenBlack Bird Large Breed

  Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor krijgen ze vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantenstoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut droogvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder graan. Onze selectie van ongebruikelijke vleessoorten en voedzame superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifieke en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen. De receptuur van BLACK BIRD LARGE BREED droogvoer combineert het voer van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding. Black Bird Large Breed 2kg

De individuele voercomponenten van BLACK BIRD LARGE BREED zijn samen met dierenartsen samengesteld om aan te sluiten bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Dit maakt Wolfsblut droogvoer uniek.

Black Bird Large Breed 2kg

Black Bird Large Breed 2kg

 • Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI behoren ze tot de meest voedzame groenten vanwege hun waardevolle voedingsvezels en het hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
 • Vlierbessen : Naast anthocyanen bevatten de blauwzwarte bessen veel vitamine C en foliumzuur. De aanwezige kleurstof sambucyanine zou ook een ontstekingsremmend effect moeten hebben. 
 • Aronia-bessen : Aronia bevat grote hoeveelheden plantaardige stoffen waarvan wordt gezegd dat ze bepaalde gezondheidsvoordelen hebben, zoals flavonoïden en fenolzuur. 
 • Paardenbloem : het imponeert met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 
 • Anijszaden : vanwege hun inhoud worden ze veel gebruikt als huismiddeltjes 
 • Lijnzaad : De vezels en slijmstoffen in de kleine korrels hebben een positief effect op de spijsvertering en hebben een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde omega 3-vetzuren. 
 • Jeruzalem-artisjok : het bevat een hoog gehalte aan inuline, dat een prebiotisch effect heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
 • Ginseng : In Azië fungeert het als een medicinale plant. De reden hiervoor is het hoge gehalte aan voedingsstoffen van de plant, die rijk is aan aminozuren, vitamines, koper, ijzer en calcium. Black Bird Large Breed 2kg

Black Bird Large Breed 2kg

Samenstelling
Kalkoenvlees (28%), zoete aardappelen (26%), gedroogd kalkoenvlees (20%), kalkoenvet, pompoen, pastinaak, kikkererwten, lijnzaad, mineralen, venkel, Immutop® (concentraat van aardperen), tomaten, Yucca Schidigera-extract , granaatappel, Nopalia® (nopal-extract), heermoes, glucosamine, methylsulfonylmethaan, groenlipmossel, chondroïtinesulfaat, tijm, salie, marjolein, oregano, peterselie, mannan-oligosacchariden, fructo-oligosacchariden, nucleotiden, bramen, frambozen, bosbessen, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, brandnetel, meidoorn, paardenbloem, ginseng, cetylmyristoleaat.
 
Analytische componenten
 

Ruw eiwit 24%, ruw vet 13%, ruwe celstof 3,5%, ruwe as 9%.

 
Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg: vitamines: vitamine A (als retinylacetaat) 25.730 IE, vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.730 IE, vitamine E (als alfa-tocoferolacetaat) 770 IE, taurine 1.150 mg; Spoorelementen: ijzer 88,96 mg, watervrij calciumjodaat 1,58 mg, koper 23,05 mg, mangaan 40,93 mg, zink 159,86 mg, selenium 0,23 mg; Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, L-carnitine 95 mg
 
Gewicht van de hond Hoeveelheid voer
25 - 35 kg 320 - 410 g
35 - 45kg 410 - 500 g
45 - 55 kg 500 - 575g
55 - 65 kg 575 - 655g
65 - 70kg 655 - 690g
70kg+ 690g+

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan de individuele behoeften van de hond. Elke hond is anders en de optimale voedingshoeveelheid hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, geslacht, activiteit, metabolisme en omgevingsinvloeden. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.