Geen producten (0)

Wolfsblut Jack Rabbit 12,5kg

€ 86,90
Omschrijving

Wolfsblut Jack Rabbit 12,5kg Wolfsblut Jack Rabbit  Wolfsblut Jack Rabbit 12,5kg Wolfsblut Jack Rabbit 


   Gratis levering
Jack Rabbit  Adult
droogvoer met konijnen en groenten Wolfsblut Jack Rabbit 12,5kg

In een oogopslag:

Wolfsblut Jack Rabbit 12,5kg
droogvoer met konijnen en groenten

In een oogopslag: Wolfsblut Jack Rabbit 12,5kg

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
Recept met natuurlijke ingrediënten 
Konijn als hoofdingrediënt 
Konijn is bijzonder eiwitrijk, zeer vetarm, bevat weinig cholesterol, is rijk aan onverzadigde vetzuren en bevat voldoende vitamine E en B 
Natuurlijke vitamines door bessenmix 
Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is 
Met waardevolle superfoods zoals bramen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloem en ginseng met waardevolle ingrediënten 
Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
Geschikt voor mensen met allergieën 
Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
Zonder dierproeven


Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut natvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. Het recept voor JACK RABBIT droogvoer combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van goede hondenvoeding.Wolfsblut Jack Rabbit 12,5kg

De afzonderlijke voedingscomponenten van JACK RABBIT zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek.

Aardappelen: Ze leveren complexe koolhydraten en vezels, bevatten weinig vet en bevatten 15 verschillende vitamines, mineralen en sporenelementen zoals magnesium, ijzer, zink en fosfor, evenals een hoog gehalte aan kalium, vitamine B en C. 
Zoete aardappelen: Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI zijn ze een van de meest voedingsrijke groenten vanwege hun waardevolle vezels en hun hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
Pompoen: Het is een van de caloriearme groenten en rijk aan vitamine C, bètacaroteen, mineralen en fytosterolen. De vezels die het bevat, maken het zeer verteerbaar en bevorderen de spijsvertering. 
Quinoa: Naast het hoge eiwitgehalte bevat het pseudograan acht essentiële aminozuren en is het rijk aan vezels, onverzadigde vetzuren, magnesium, calcium en ijzer. 
MOS: is een vezel en kan de spijsvertering verbeteren en het immuunsysteem versterken 
FOS: is een van de prebiotische vezels. Kunnen de darmflora in balans houden en worden beschouwd als een natuurlijke tegenstander van colibacteriën. 
Paardenbloem: Het maakt indruk met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 
Vlierbessen: Naast anthocyanen bevatten de zwartblauwe bessen veel vitamine C en foliumzuur. De kleurstof sambucyanine die erin zit zou ook een ontstekingsremmende werking hebben.

Wolfsblut Jack Rabbit 12,5kg


Ingrediënten
samenstellingVolledige voeding voor volwassen honden konijn 26% (waarvan vers konijnenvlees 17%, gedroogd konijnenvlees 9%), aardappelen 13%, paardenvet, kikkererwten, pompoen, zoete aardappelen, erwteneiwit, pastinaak, aardappeleiwit, bananen 2%, Aardpeer, rode biet, venkel, moringa 0,4%, mineralen, lijnzaad, quinoa, peterselie, tijm, marjolein, oregano, tomaten, salie 0,1%, papaya, cactusvijg, spinazie, wortelen, bramen, frambozen, blauwe bessen, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, brandnetel, meidoorn, paardenbloem, ginseng.


Analytische componenten
Ruw eiwit 28%, ruw vet 19%, ruwe as 8,5%, ruwe celstof 2,5%.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Sporenelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II)aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuren zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaansulfaat , monohydraat) 36 mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat en aminozuur koperchelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,15 mg. Aminozuren: Taurine 1.000 mg, DL-methionine 2.126 mg, L-carnitine 82 mg.

 

Gewicht van de hond  Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 5 kg 30 - 90 gram
5 - 15 kg 90 - 180 gram
15 - 25 kg 180 - 270 gram
25 - 35 kg 270 - 350 gram
35 - 45kg 350 - 420 gram
45kg+ 420 gr +

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.