Geen producten (0)

Wolfsblut Hunters Pride 2kg

€ 21,90
Omschrijving

Wolfsblut Hunters Pride 2kg Wolfsblut Hunters Pride 2kg

Wolfsblut Hunters Pride  Adult
droogvoer met fazant, eend en konijn

In een oogopslag: Wolfsblut Hunters Pride 2kg

Beschrijving Wolfsblut Hunters Pride 2kg


Hunters Pride  Adult
droogvoer met fazant, eend en konijn

 

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
Recept met natuurlijke ingrediënten 
Hypoallergeen, vers en licht verteerbaar wild als hoofdingrediënt 
Wildvlees heeft een laag vet- en bindweefselaandeel, bevat veel licht verteerbare eiwitten met een hoge biologische waarde en is bijzonder rijk aan vitamines uit de B-groep en de mineralen zink, ijzer en selenium. 
Wildvlees heeft een pittige en tegelijkertijd zeer natuurlijke smaak. In combinatie met aardappelen is wildvlees vooral populair bij honden 
Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is 
Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, pompoen, peterselie en zwarte bessen, aardperen en ginseng met waardevolle ingrediënten 
Met natuurlijke prebiotica uit aardpeer 
Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
Een klassieke smaak die erg populair is 
Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
Zonder dierproeven Wolfsblut Hunters Pride 2kg

 

Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut hondendroogvoer gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen.

De HUNTERS PRIDE droogvoerformule combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke bevindingen op het gebied van goede hondenvoeding.

De afzonderlijke voedingscomponenten van HUNTERS PRIDE zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek.

Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI zijn ze een van de meest voedingsrijke groenten vanwege hun waardevolle vezels en hun hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
Pompoen : Het is een van de caloriearme groenten en rijk aan vitamine C, bètacaroteen, mineralen en fytosterolen. De vezels die het bevat, maken het zeer verteerbaar en bevorderen de spijsvertering. 
Peterselie : Peterselie wordt in veel landen traditioneel als medicinale plant gebruikt. Het kruid is rijk aan secundaire plantaardige stoffen en wordt beschouwd als een hoogwaardige antioxidant. 
Zwarte bessen: Het is de absolute leider op het gebied van ingrediënten. Vooral door de hoge concentratie van het donkere plantenpigment anthocyanine en drie keer zoveel vitamine C als sinaasappels of citroenen. 
Aardpeer : Het bevat een hoog gehalte aan inuline, wat een prebiotische werking heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
Ginseng : In Azië functioneert het als medicinale plant. De reden hiervoor is het hoge gehalte aan voedingsstoffen van de plant, die rijk is aan aminozuren, vitamines, koper, ijzer en calcium.

Wolfsblut Hunters Pride 2kg

Ingrediënten samenstelling Volledige voeding voor volwassen honden Wildvlees 49% (waarvan verse fazant 13%, verse eend 10%, vers konijnenvlees 10%, gedroogd eendenvlees 6%, gedroogd waterbuffelvlees 5%, eendenvet 5%), aardappelen 13% , zoete aardappelen 9%, erwten, pompoen, kikkererwten, mineralen, pastinaak, venkel, aardpeer, tijm 0,1%, marjolein, oregano, peterselie, salie, lijnzaad, tomaten, bramen 0,1%, frambozen 0,1%, blauwe bessen 0,1%, zwart krenten, vlierbessen, aroniabessen, zeewier, spinazie, rode biet, meidoorn, lavas, ginseng, mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), Yucca Schidigera-extract.

Wolfsblut Hunters Pride 2kg

Analytische componenten Wolfsblut Hunters Pride 2kg
Ruw eiwit 25%, ruw vet 14%, ruwe as 9%, ruwe celstof 3,5%.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Sporenelementen: IJzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II)aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuren zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaan ( II) sulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als koper (II) sulfaat, pentahydraat en aminozuur koper (II) chelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,23 mg. Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, taurine 1.000 mg, L-carnitine 82 mg.

 

Gewicht van de hond   Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 5 kg 30 - 90 gram
5 - 15 kg 90 - 200 gram
15 - 25 kg 200 - 280 gram
25 - 35 kg 280 - 370 gram
35 - 45kg 370 - 450 gram
45kg+ 450 gr +

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.