Geen producten (0)

Wolfsblut Wild Game 2kg

€ 22,90
Omschrijving

 wolfsblut Wild Game 2kg

Wild Wild Adult
droogvoer met patrijs, wilde duif en zoete aardappel

Wolfsblut Wild Game 2kg

In een oogopslag:

 • Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
 • Recept met natuurlijke ingrediënten 
 • Wilde vogel als hoofdbestanddeel 
 • Natuurlijke vitaminen uit zeewier en veenbessen 
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is 
 • Met waardevolle superfoods zoals bramen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloem en ginseng met waardevolle ingrediënten 
 • Geen maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
 • Ontwikkeld met dierenartsen 
 • Zonder dierproeven  Wild Game 2kg

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor krijgen ze vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantenstoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons nat hondenvoer Wolfsblut gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder graan. Onze selectie van ongebruikelijke vleessoorten en voedzame superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifieke en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen. De receptuur van WILD GAME droogvoer combineert het voer van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.

Wild Game 2kg

De afzonderlijke voercomponenten van WILD GAME zijn samen met dierenartsen samengesteld om aan te sluiten bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Dit maakt Wolfsblut droogvoer uniek.

Wild Game 2kg

 • Zoete aardappelen: volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI behoren ze tot de meest voedzame groenten vanwege hun waardevolle vezels en het hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
 • MOS: is een van de voedingsvezels en kan de spijsvertering verbeteren en het immuunsysteem versterken 
 • FOS: behoort tot de groep van prebiotische voedingsvezels. Kan de darmflora in balans houden en wordt beschouwd als natuurlijke antagonist van colibacteriën. 
 • Paardebloem: het maakt indruk met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 
 • Vlierbessen: Naast anthocyanen bevatten de blauwzwarte bessen veel vitamine C en foliumzuur. De aanwezige kleurstof sambucyanine zou ook een ontstekingsremmend effect moeten hebben. 
 • Yucca schidigera behoort tot de aspergefamilie en kan het lichaam ondersteunen bij het tegengaan van schadelijke prikkels.
Samenstelling
Wilde vogels 26% (inclusief verse patrijs en verse wilde duif), zoete aardappelen 25%, struisvogel 24% (inclusief gedroogd struisvogelvlees 18%, struisvogelolie 6%), pompoen, erwteneiwit, kikkererwten, pastinaak, mineralen, venkel, jeruzalem artisjok, lijnzaad, tomaten, tijm, marjolein, oregano, peterselie, salie, bramen 0,1%, frambozen 0,1%, bosbessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen, appelbessen, ginseng 0,05%, meidoorn, paardenbloem, brandnetel, mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS ), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), Yucca Schidigera-extract.
 
Analytische componenten

Ruw eiwit 26%, ruw vet 16%, ruwe as 11%, ruwe celstof 3,5%

.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Spoorelementen: ijzer (als ferrosulfaat, monohydraat en ijzer(II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaansulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat en aminozuur koperchelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,15 mg. Aminozuren: taurine 1.000 mg, DL-methionine 2.126 mg, L-carnitine 82 mg.
 
Gewicht van de hond Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 5kg 30 - 90 g
5 - 15 kg 90 - 200 g
15 - 25kg 200 - 290 g
25 - 35 kg 290 - 370 g
35 - 45kg 370 - 450 g
45kg+ 450g+

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben