Geen producten (0)

Wolfsblut Wild Boar Adult 12,5kg

€ 83,90
Omschrijving

    wolfsblut Wild Boar Adult 12,5kg

       Gratis levering
Wolfsblut Wild Boar  Adult

Wolfsblut Wild Boar Adult  12,5kg
droogvoer met wild zwijn en aardappelen

In een oogopslag:

 • Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
 • Recept met natuurlijke ingrediënten 
 • Vers en licht verteerbaar wild zwijn als hoofdingrediënt 
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is 
 • Met waardevolle superfoods zoals bramen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloem, aardpeer en ginseng met waardevolle ingrediënten 
 • Met natuurlijke prebiotica van aardpeer 
 • Geen maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
 • Ontwikkeld met dierenartsen 
 • Zonder dierproevenWild Boar Adult 12,5kg

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor krijgen ze vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantenstoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut droogvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder graan. Onze selectie van ongebruikelijke vleessoorten en voedzame superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifieke en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen. De receptuur van droogvoer WILD BOAR ADULT combineert het voer van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.

Wild Boar Adult 12,5kg

De individuele voercomponenten van WILD BOAR ADULT werden samen met dierenartsen samengesteld om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Dit maakt Wolfsblut droogvoer uniek.

Wild Boar Adult 12,5kg

 • Zoete aardappelen : volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI behoren ze tot de meest voedzame groenten vanwege hun waardevolle voedingsvezels en het hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
 • Jeruzalem-artisjok : het bevat een hoog gehalte aan inuline, dat een prebiotisch effect heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
 • Bramen : De bessen bevatten bijzonder grote hoeveelheden magnesium en ijzer. Bramen verslaan ook hun inheemse verwanten met hun provitamine A- en vitamine E-gehalte. 
 • Vlierbessen : Naast anthocyanen bevatten de blauwzwarte bessen veel vitamine C en foliumzuur. De aanwezige kleurstof sambucyanine zou ook een ontstekingsremmend effect moeten hebben. 
 • Aronia-bessen : Aronia bevat grote hoeveelheden plantaardige stoffen waarvan wordt gezegd dat ze bepaalde gezondheidsvoordelen hebben, zoals flavonoïden en fenolzuur. 
 • Lijnzaad : De vezels en slijmstoffen in de kleine korrels hebben een positief effect op de spijsvertering en hebben een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde omega 3-vetzuren. 
 • Paardenbloem : het imponeert met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 
 • Venkel : Het is rijk aan etherische oliën die gunstig zijn voor de spijsvertering en darmen. Het bevat ook vitale stoffen zoals kalium, vitamine A, foliumzuur, vitamine C en kiezelzuur.
Samenstelling
Wildzwijn 35% (waarvan vers wildzwijnvlees 26%, wildzwijnvet 9%), gedroogd waterbuffelvlees 14%, aardappelen 9%, zoete aardappelen, bananen, moringa, kikkererwten, erwteneiwit, mineralen, bieten, venkel, aardpeer, pastinaken, quinoa, papaja, peterselie, cactusvijg 0,1%, spinazie, wortelen 0,1%, tijm, marjolein, oregano, salie, bramen 0,1%, frambozen 0,1%, bosbessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, lijnzaad, tomaten, brandnetel, meidoorn, paardenbloem, ginseng.
 
Analytische componenten

Ruw eiwit 24%, ruw vet 18%, ruwe as 10%, ruwe celstof 3,5%.

 

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Spoorelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaan( II) sulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als koper(II)sulfaat, pentahydraat en aminozuur koper(II)chelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,23mg. Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, taurine 1.000 mg, L-carnitine 82 mg.
 
Gewicht van de hond   Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 5kg 30 - 90 g
5 - 15 kg 90 - 210 g
15 - 25kg 210 - 310 g
25 - 35 kg 310 - 400 g
35 - 45kg 400 - 480 g
45kg+ 480g+

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.