Geen producten (0)

Wolfsblut Hunters Pride Adult 2kg

€ 21,90
Omschrijving

Hunters Pride Adult 2kg

Wolfsblut hondenvoer Koop je bij www.pet-food.nl Wolfsblut Hondenvoer Wolfsblut maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken 

Wolfsblut Hunters Pride Adult   2kg

Hunters Pride  Adult
droogvoer met fazant, eend en konijn

In een oogopslag:

Hunters Pride Adult 2kg

 • Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
 • Recept met natuurlijke ingrediënten 
 • Hypoallergeen, fris en licht verteerbaar wild als hoofdingrediënt 
 • Hertenvlees heeft een laag vet- en bindweefselaandeel, bevat veel licht verteerbare eiwitten met een hoge biologische waarde en is bijzonder rijk aan vitamines uit de B-groep en de mineralen zink, ijzer en selenium. 
 • Wildvlees heeft een pittige en tegelijkertijd zeer natuurlijke smaak. In combinatie met aardappelen is hertenvlees vooral populair bij honden 
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is 
 • Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, pompoen, peterselie en zwarte bessen, aardpeer en ginseng met waardevolle ingrediënten 
 • Met natuurlijke prebiotica van aardpeer 
 • Geen maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
 • Een smaakklassieker die mensen graag eten 
 • Ontwikkeld met dierenartsen 
 • Zonder dierproeven

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor krijgen ze vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantenstoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut droogvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder graan. Onze selectie van ongebruikelijke vleessoorten en voedzame superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifieke en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen. De receptuur van HUNTERS PRIDE droogvoer combineert het voer van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.

De afzonderlijke voercomponenten van HUNTERS PRIDE zijn samen met dierenartsen samengesteld om aan te sluiten bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Dit maakt Wolfsblut droogvoer uniek.

Hunters Pride Adult 2kg

 • Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI behoren ze tot de meest voedzame groenten vanwege hun waardevolle voedingsvezels en het hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
 • Pompoen : een van de caloriearmste groenten, het bevat veel vitamine C, bètacaroteen, mineralen en fytosterolen. Door de voedingsvezels die het bevat, is het goed verteerbaar en bevordert het de spijsvertering. 
 • Peterselie : Peterselie wordt in veel landen traditioneel als medicinale plant gebruikt. Het kruid is rijk aan secundaire plantaardige stoffen en wordt beschouwd als een antioxidant van topklasse. 
 • Zwarte bessen: Het is de absolute leider op het gebied van ingrediënten. Vooral door de hoge concentratie van het donkere plantenpigment anthocyaan en drie keer zoveel vitamine C als sinaasappels of citroenen. 
 • Jeruzalem-artisjok : het bevat een hoog gehalte aan inuline, dat een prebiotisch effect heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
 • Ginseng : In Azië werkt het als een medicinale plant.De reden hiervoor is het hoge gehalte aan voedingsstoffen van de plant, die rijk is aan aminozuren, vitamines, koper, ijzer en calcium. Hunters Pride Adult 2kg
  unters Pride Adult 2kg
  Samenstelling
  Wildvlees 49% (o.a. verse fazant 13%, verse eend 10%, vers konijn 10%, gedroogde eend 6%, gedroogde waterbuffel 5%, eendenvet 5%), aardappelen 13%, zoete aardappelen 9%, erwten, pompoen , kikkererwten, mineralen, pastinaken, venkel, aardperen, tijm 0,1%, marjolein, oregano, peterselie, salie, lijnzaad, tomaten, bramen 0,1%, frambozen 0,1%, bosbessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen, chokeberries, zeewier, spinazie , rode biet, meidoorn, lavas, ginseng, mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), yucca schidigera-extract.
   
  Analytische componenten

  Ruw eiwit 25%, ruw vet 14%, ruwe as 9%, ruwe celstof 3,5%.

   

  Additieven per kg
  Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Sporenelementen: ijzer (als ferrosulfaat, monohydraat en ijzer(II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaan(II)sulfaat , monohydraat) 36 mg, koper (als koper(II)sulfaat, pentahydraat en aminozuur koper(II)chelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,23 mg. Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, taurine 1.000 mg, L-carnitine 82 mg.
   
  Gewicht van de hond   Hoeveelheid voedsel per dag
  1 - 5kg 30 - 90 g
  5 - 15 kg 90 - 200 g
  15 - 25kg 200 - 280 g
  25 - 35 kg 280 - 370 g
  35 - 45kg 370 - 450 g
  45kg+ 450g+

   

  De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.