Geen producten (0)

Wolfsblut Deep Glade Adult 4kg

€ 45,90
Omschrijving

Deep Glade Adult 4kg Deep Glade Adult 4kg

Wolfsblut hondenvoer Koop je bij www.pet-food.nl Wolfsblut Hondenvoer Wolfsblut maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken 

Deep Glade Adult 4kg  Deep Glade  Adult

Wolfsblut Dark Forest  Adult  4kg 2x2kg

droogvoer met edelhert en waterbuffel

In een oogopslag: Deep Glade Adult 4kg

Deep Glade Adult 4kg

 • Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
 • Recept met natuurlijke ingrediënten 
 • Vers en licht verteerbaar edelhertenvlees als hoofdingrediënt 
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is 
 • Met waardevolle superfoods zoals bramen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloem, aardpeer en ginseng met waardevolle ingrediënten 
 • Met natuurlijke prebiotica van aardpeer 
 • Geen maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
 • Ontwikkeld met dierenartsen 
 • Zonder dierproeven

 

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor krijgen ze vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantenstoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut droogvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder graan. Onze selectie van ongebruikelijke vleessoorten en voedzame superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifieke en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen. De receptuur van DEEP GLADE ADULT droogvoer combineert het voer van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.

De individuele voercomponenten van DEEP GLADE ADULT zijn samen met dierenartsen samengesteld om aan te sluiten bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Dit maakt Wolfsblut droogvoer uniek.

  Zoete aardappelen: volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI behoren ze tot de meest     voedzame groenten vanwege hun waardevolle vezels en het hoge gehalte aan bètacaroteen en   vitamine E. 

Pompoen: Het is een van de caloriearmste groenten en is rijk aan vitamine C, bètacaroteen, mineralen en fytosterolen. Door de voedingsvezels die het bevat, is het goed verteerbaar en bevordert het de spijsvertering. 

Artisjok van Jeruzalem: Het bevat een hoog gehalte aan inuline, dat een prebiotisch effect heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 

Bramen: De bessen bevatten bijzonder veel magnesium en ijzer. Bramen verslaan ook hun inheemse verwanten met hun provitamine A- en vitamine E-gehalte. 

Vlierbessen: Naast anthocyanen bevatten de blauwzwarte bessen veel vitamine C en foliumzuur. De aanwezige kleurstof sambucyanine zou ook een ontstekingsremmend effect moeten hebben. 

Aronia-bessen: Aronia bevat grote hoeveelheden plantaardige stoffen waarvan wordt gezegd dat ze bepaalde gezondheidsvoordelen hebben, zoals flavonoïden en fenolzuur. 

Lijnzaad: Het ruwvoer en de slijmstoffen in de kleine korrels hebben een positief effect op de spijsvertering en hebben een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde omega 3-vetzuren. 

Paardebloem: het maakt indruk met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 

Venkel: Het is rijk aan etherische oliën die gunstig zijn voor de spijsvertering en darmen. Het bevat ook vitale stoffen zoals kalium, vitamine A, foliumzuur, vitamine C en kiezelzuur.

  • Glade Adult 4kg
   Samenstelling
   Edelhertenvlees 26%, zoete aardappelen 23%, gedroogd waterbuffelvlees 16%, aardappelen, pompoen 6%, lamsvet, erwteneiwit, venkel, mineralen, moringa, aardpeer, tijm, marjolein, oregano, peterselie, salie, bramen , frambozen, bosbessen, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, lijnzaad, wortelen, tomaten, rozenbottels, brandnetel, meidoorn, yucca schidigera-extract, zeewier, veenbessen, spirulina, paardenbloem 0,1%, spinazie, ginseng, anijszaad, fenegriek, glucosamine, methylsulfonylmethaan (MSM), chondroïtinesulfaat.
    
    
   Analytische componenten

   Ruw eiwit 24%, ruw vet 16%, ruwe as 10,5%, ruwe celstof 3,5%.

    

   Additieven per kg
   Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Spoorelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaan( II) sulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als koper(II)sulfaat, pentahydraat en aminozuur koper(II)chelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,23mg. Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, taurine 1.000 mg, L-carnitine 82 mg.
    
   Gewicht van de hond  Hoeveelheid voedsel per dag
   1 - 5 kg 30 - 90 g
   5 - 15 kg 90 - 210 g
   15 - 25 kg 210 - 310 g
   25 - 35 kg 310 - 400 g
   35 - 45 kg 400 - 450 g
   45kg+ 450g+

    

   De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.