Geen producten (0)

Wolfsblut Dark Forest Adult 2kg

€ 22,90
Omschrijving

Dark Forest Adult 2kg

Wolfsblut hondenvoer Koop je bij www.pet-food.nl Wolfsblut Hondenvoer Wolfsblut maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken

Dark Forest Adult 2kg

Wolfsblut Dark Forest  Adult
Droogvoer met Hertenvlees en Zoete Aardappel

In een oogopslag:

Dark Forest Adult 2kg

 • Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
 • Recept met natuurlijke ingrediënten 
 • Vers en licht verteerbaar wild als hoofdingrediënt 
 • Hertenvlees bevat de waardevolle sporenelementen selenium, ijzer en zink, die zo belangrijk zijn voor een evenwichtige voeding. Hertenvlees is ook mager en laag in cholesterol. 
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is 
 • Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, bosbessen, aroniabessen en paardenbloem, aardpeer en ginseng met waardevolle ingrediënten 
 • Met natuurlijke prebiotica van aardpeer 
 • Geen maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
 • Een smaakklassieker die mensen graag eten 
 • Ontwikkeld met dierenartsen 
 • Zonder dierproeven

 

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor krijgen ze vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantenstoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut droogvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder graan. Onze selectie van ongebruikelijke vleessoorten en voedzame superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifieke en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen. De receptuur van DARK FOREST droogvoer combineert het voer van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.

 

De individuele voercomponenten van DARK FOREST zijn samen met dierenartsen samengesteld om aan te sluiten bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Dit maakt Wolfsblut droogvoer uniek.

 • Dark Forest Adult 2kg
 • Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI behoren ze tot de meest voedzame groenten vanwege hun waardevolle voedingsvezels en het hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
 • Bramen : De bessen bevatten bijzonder grote hoeveelheden magnesium en ijzer. Bramen verslaan ook hun inheemse verwanten met hun provitamine A- en vitamine E-gehalte. 
 • Aronia-bessen : Aronia bevat grote hoeveelheden plantaardige stoffen waarvan wordt gezegd dat ze bepaalde gezondheidsvoordelen hebben, zoals flavonoïden en fenolzuur. 
 • Paardenbloem : het imponeert met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 
 • Jeruzalem-artisjok : het bevat een hoog gehalte aan inuline, dat een prebiotisch effect heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
 • Ginseng : In Azië fungeert het als een medicinale plant. De reden hiervoor is het hoge gehalte aan voedingsstoffen van de plant, die rijk is aan aminozuren, vitaminen, koper, ijzer en calcium. 
 • Venkel : Venkel is rijk aan etherische oliën die gunstig zijn voor de spijsvertering en darmen. Het bevat ook vitale stoffen zoals kalium, vitamine A, foliumzuur, vitamine C en kiezelzuur.
  Dark Forest Adult 2kg
  Samenstelling
  Hertenvlees 34% (waarvan hertenvlees 30%, gedroogd wildvlees 4%), zoete aardappelen 32%, kikkererwten, pompoen, erwteneiwit, pastinaak, lamsvet, lamsbouillon, erwtenvezels, venkel, mineralen, aardperen, spirulina, tomaten , tijm 0,1%, marjolein 0,1%, oregano 0,1%, peterselie 0,1%, salie 0,1%, bramen 0,1%, frambozen 0,1%, bosbessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen, appelbessen, brandnetel, meidoorn, paardenbloem 0,05%, ginseng 0,05 %, mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), yucca schidigera-extract.
   
  Analytische componenten

  Ruw eiwit 20%, ruw vet 10%, ruwe as 10,5%, ruwe celstof 4,5%.

   

  Additieven per kg
  Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Spoorelementen: ijzer (als ferrosulfaat, monohydraat en ijzer(II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaansulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat en aminozuur koperchelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,15 mg. Aminozuren: taurine 1.000 mg, DL-methionine 2.126 mg, L-carnitine 82 mg
   
  Gewicht van de hond   Hoeveelheid voedsel per dag
  1 - 5 kg 30 - 90 g
  5 - 15 kg 90 - 210 g
  15 - 25 kg 210 - 310 g
  25 - 35 kg 310 - 400 g
  35 - 45 kg 400 - 480 g
  45kg+ 480g+

   

  De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.