Geen producten (0)

Wolfsblut Cold River Adult 12,5kg

€ 81,90
Omschrijving

     Gratis levering

Cold River Cold River Adult 12,5kg Cold River

wolfsblut+Cold+River

Wolfsblut hondenvoer Koop je bij www.pet-food.nl Wolfsblut Hondenvoer Wolfsblut maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken

Wolfsblut Cold River  Adult  12,5kg
droogvoer met forel en zoete aardappel 

In een oogopslag:

 • Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
 • Recept met natuurlijke ingrediënten 
 • Verse en licht verteerbare forel als hoofdbestanddeel 
 • Forel en zalm bevatten een hoog gehalte aan omega-3-vetzuren, bevatten veel ijzer, magnesium en kalium en zijn rijk aan vitamine B6 en eiwitten 
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is 
 • Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, kikkererwten, venkel en aardperen, ginseng en spirulina met waardevolle ingrediënten 
 • Met natuurlijke prebiotica van aardpeer 
 • Geen maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
 • Een smaakklassieker die mensen graag eten 
 • Ontwikkeld met dierenartsen 
 • Zonder dierproeven

Cold River Adult 12,5kg

In de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen, bossen en rivieren van Europa, tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië, jagen wolven op hun prooi. Zo krijgen ze vlees en vis en voedzame ingewanden, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantenstoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut droogvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder graan. Onze selectie van ongebruikelijke vleessoorten en voedzame superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifieke en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen. De receptuur van COLD RIVER droogvoer combineert het dieet van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.

De individuele voercomponenten van COLD RIVER zijn samen met dierenartsen samengesteld om aan te sluiten bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Dit maakt Wolfsblut droogvoer uniek. Cold River Adult 12,5kg

 • Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI behoren ze tot de meest voedzame groenten vanwege hun waardevolle voedingsvezels en het hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
 • Kikkererwten : Kikkererwten zijn peulvruchten en zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen. Ze bevatten hoogwaardige plantaardige eiwitten, ijzer, B-vitamines en calcium. 
 • Venkel : Venkel is rijk aan etherische oliën die gunstig zijn voor de spijsvertering en darmen. Het bevat ook vitale stoffen zoals kalium, vitamine A, foliumzuur, vitamine C en kiezelzuur. 
 • Jeruzalem-artisjok : het bevat een hoog gehalte aan inuline, dat een prebiotisch effect heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
 • Ginseng : In Azië fungeert het als een medicinale plant. De reden hiervoor is het hoge gehalte aan voedingsstoffen van de plant, die rijk is aan aminozuren, vitaminen, koper, ijzer en calcium. 
 • Spirulina : Het zeewier is rijk aan hoogwaardige eiwitten en heeft een hoog gehalte aan vitamine B12 en ijzer.
Cold River Adult 12,5kg
Samenstelling
Vis 42% (waarvan verse forel 25%, gedroogde zalm 7%, gedroogde forel 7%, zalmolie 2%, zalmbouillon 1%), zoete aardappelen 29%, aardappelen 18%, mineralen, venkel, aardperen, kikkererwten, pompoen, pastinaak, zeewier 0,3%, spirulina, brandnetel, meidoorn, paardenbloem, ginseng, mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), yucca schidigera-extract.
 
Analytische componentenCold River Adult 12,5kg
Ruw eiwit 18,5%, ruw vet 9%, ruwe as 8,5%, ruwe celstof 3%.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Spoorelementen: ijzer (als ferrosulfaat, monohydraat en ijzer(II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaansulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als koper(II)sulfaat, pentahydraat en aminozuur koper(II)chelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,15 mg. Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, taurine 1.050 mg, L-carnitine 82 mg.     
 
Gewicht van de hond    Hoeveelheid voedsel per dag
 1 - 5 kg   30 - 90 g
 5 - 15 kg    90 - 210 g
15 - 25 kg 210 - 310 g
25 - 35 kg 310 - 400 g
35 - 45 kg 400 - 480 g
45+kg 480+g

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.