Geen producten (0)

Wolfsblut Black Marsh Adult 12,5 kg

€ 88,99
Omschrijving

Wolfsblut+Black+MarshBlack Marsh Adult  Black Marsh Adult 12,5 g

Black Marsh Adult 12,5 kg

              Gratis levering

 

Wolfsblut Black Marsh  Adult  12,5kg
droogvoer met waterbuffel en zoete aardappelen 

In een oogopslag: Black Marsh Adult 12,5 kg

 • Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
 • Recept met natuurlijke ingrediënten 
 • Fris en licht verteerbaar waterbuffel hoofdingrediënt 
 • Waterbuffelvlees heeft een zeer goede verhouding van omega 3 tot omega 6 vetzuren. 
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is 
 • Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, pastinaak, spinazie en pepermunt, aardperen en veenbessen met waardevolle ingrediënten 
 • Met natuurlijke prebiotica van aardpeer 
 • Geen maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
 • Een smaakklassieker die mensen graag eten 
 • Ontwikkeld met dierenartsen 
 • Zonder dierproeven
 • Black Marsh Adult 12,5 kg

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor krijgen ze vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantenstoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut droogvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder graan. Onze selectie van ongebruikelijke vleessoorten en voedzame superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifieke en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen. Het recept voor droogvoer van BLACK MARSH combineert het dieet van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke inzichten over correcte hondenvoeding.

De individuele voercomponenten van BLACK MARSH zijn samen met dierenartsen samengesteld om aan te sluiten bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Dit maakt Wolfsblut droogvoer uniek. Black Marsh Adult 12,5 kg

 • Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI behoren ze tot de meest voedzame groenten vanwege hun waardevolle voedingsvezels en het hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
 • Pastinaak : Ze smaken zoet en kruidig, zijn rijk aan calcium, kalium, foliumzuur, zink en vitamine C en worden als bijzonder goed verteerbaar beschouwd. 
 • Spinazie : Het is rijk aan vitamine A, C en E, evenals ijzer en belangrijke mineralen zoals kalium, foliumzuur en magnesium, wat een ontspannend effect heeft op zenuwen en spieren. 
 • Pepermunt : Essentiële oliën zoals menthol en linalool, evenals de tannines en bitterstoffen die ze bevatten, hebben een effect op het spijsverteringsstelsel, het immuunsysteem en het zenuwstelsel. 
 • Jeruzalem-artisjok : het bevat een hoog gehalte aan inuline, dat een prebiotisch effect heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
 • Veenbessen : Ze zijn een ware overvloed aan vitamines en mineralen zoals vitamine A en C, kalium, natrium, magnesium, polyfenolen en antioxidanten. Dit heeft de bessen een reputatie opgeleverd als superfoods.

   

  Samenstelling
  Waterbuffel 55% (waarvan zoetwaterbuffelvlees 52%, gedroogd waterbuffelvlees 3%), zoete aardappelen 27%, pompoen, paardenvet, tomatenpuree, pastinaak, aardpeer, spinazie, mineralen, tijm, marjolein, oregano, peterselie, salie, bramen 0,1%, frambozen 0,1%, bosbessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, wortelen, venkel 0,03%, zeewier, lijnzaad, rode biet, sperziebonen, brandnetel, meidoorn, ginseng, pepermunt, Afrikaantje, veenbessen, paardenbloem 0,1%, mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), Yucca Schidigera-extract.

   

  Analytische componenten
  Ruw eiwit 22%, ruw vet 11%, ruwe as 8,5%, ruwe celstof 4%.

  Additieven per kg
  Voedingssupplementen: vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg, sporenelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer (II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuren zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaansulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat en aminozuur koperchelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,15 mg, aminozuren: taurine 1.000 mg, DL-methionine 2.126 mg, L-carnitine 82 mg . 

Black Marsh Adult 12,5 kg
 
 
Gewicht van de hond   Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 5 kg 30 - 90 g
5 - 15  kg 90 - 210 g
15 - 25  kg 210 - 310 g
25 - 35  kg 310 - 400 g
35 - 45  kg 400 - 480 g
45kg   + _ 480g+

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.