Geen producten (0)

Wolfsblut Black Bird Adult 2kg

€ 21,98
Omschrijving

Black Bird Adult 2kg

Wolfsblut+Black+ Bird+Adult Black Bird Adult Black Bird A

Wolfsblut Black Birddult 2kg

Wolfsblut+Black+Bird+1  Wolfsblut+Black+Bird+1    Wolfsblut+Black+Bird+1    Wolfsblut+Black+Bird+1

Wolfsblut-Black-Bird  Wolfsblut-Black-Bird  Wolfsblut-Black-Bird  Wolfsblut-Black-Bird

 

Wolfsblut Black Bird  Adult  2kg wolfsblut+black+bird wolfsblut+black+bird
Droogvoer met Kalkoen en Zoete Aardappel 

In een oogopslag: Black Bird Adult  

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel Black Bird Adult 2kg

Recept met natuurlijke ingrediënten Verse en licht verteerbare kalkoen als hoofdingrediënt 

Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is Black Bird Adult 2kg

Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloem, aardpeer en ginseng met waardevolle ingrediënten Black Bird Adult 2kg

Met natuurlijke prebiotica van aardpeer  Black Bird Adult 2kg

Geen maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) Black Bird Adult 2kg

Een smaakklassieker die mensen graag eten 

Ontwikkeld met dierenartsen wolfsblut+black+bird wolfsblut+black+bird

Zonder dierproeven Black Bird Adult 2kgBlack Bird Adult 2kg

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor krijgen ze vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantenstoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut droogvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder graan. Onze selectie van ongebruikelijke vleessoorten en voedzame superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifieke en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen. Het recept voor droogvoer van WOLFSBLUT BLACK BIRD combineert het dieet van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke kennis over goede hondenvoeding.

Black Bird Adult 2kg

De afzonderlijke voercomponenten van WOLFSBLUT BLACK BIRD zijn samen met dierenartsen samengesteld om aan te sluiten bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Dit maakt Wolfsblut droogvoer uniek. Zoete aardappelen, vlierbessen, aroniabessen maar ook paardenbloem, artisjok en ginseng

Black Bird Adult 2kg

Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI behoren ze tot de meest voedzame groenten vanwege hun waardevolle voedingsvezels en het hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 

Vlierbessen : Naast anthocyanen bevatten de blauwzwarte bessen veel vitamine C en foliumzuur. De aanwezige kleurstof sambucyanine zou ook een ontstekingsremmend effect moeten hebben. 

Aronia-bessen : Aronia bevat grote hoeveelheden plantaardige stoffen waarvan wordt gezegd dat ze bepaalde gezondheidsvoordelen hebben, zoals flavonoïden en fenolzuur. 

Paardebloem : het imponeert met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 

Jeruzalem-artisjok : het bevat een hoog gehalte aan inuline, dat een prebiotisch effect heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 

Ginseng : In Azië fungeert het als een medicinale plant. De reden hiervoor is het hoge gehalte aan voedingsstoffen van de plant, die rijk is aan aminozuren, vitamines, koper, ijzer en calcium.

Black Bird Adult 2kg

Samenstelling
Kalkoen 50% (waarvan vers kalkoenvlees 26%, gedroogd kalkoenvlees 18%, kalkoenvet 6%), zoete aardappelen 29%, pompoen 5%, pastinaak, kikkererwten, erwtenvezels, venkel, mineralen, aardpeer, tomaten, tijm 0,1%, marjolein 0,1%, oregano 0,1%, peterselie 0,1%, salie 0,1%, bramen, frambozen, bosbessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, brandnetel, meidoorn, paardenbloem, ginseng, mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS ), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), Yucca Schidigera-extract.
 
Analytische componenten

Ruw eiwit 26%, ruw vet 16%, ruwe as 8,5%, ruwe celstof 3,5%.

 

Additieven per kg
Voedingsadditieven: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Spoorelementen: ijzer (als ferrosulfaat, monohydraat en ijzer(II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaansulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat en aminozuur koperchelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,15 mg. Aminozuren: taurine 1.000 mg, DL-methionine 2.126 mg, L-carnitine 82 mg.
 
Voedings Advies
Gewicht van de hond (kg)  Aanbevolen voerhoeveelheid (g/dag)
1-5 30 - 90 
5 - 15  90 - 200 
15 - 25  200 - 280 
25 - 35  280 - 360 
35 - 45  360 - 440 
45+ 440+