Geen producten (0)

Wolfsblut Atlantic Tuna 12,5kg

€ 86,99
Omschrijving

 Atlantic Tuna 12,5kg

     Gratis levering  Wolfsblut+Atlantic+Tuna+1

 

Wolfsblut+Atlantic+Tuna+1  Wolfsblut+Atlantic+Tuna+1    Wolfsblut+Atlantic+Tuna+1

 

Wolfsblut Atlantic Tuna Adult  12,5kg
droogvoer met tonijn en zeesla 

In een oogopslag:Atlantic Tuna 12,5kg At

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel Wolfsblut-Atlantic-Tuna

Recept met natuurlijke ingrediënten Atlantic Tuna 12,5kg Wolfsblut-Atlantic-Tuna

Verse en licht verteerbare tonijn als hoofdingrediënt Atlantic Tuna 12,5kg Wolfsblut-Atlantic-Tuna

Tonijn is bijzonder rijk aan eiwitten en levert diverse mineralen zoals ijzer, zink, magnesium en jodium Atlantic Tuna 12,5kg

Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is Atlantic Tuna 12,5kg

Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, moringa, aardperen en paardenbloem, meidoorn en ginseng met waardevolle ingrediënten Atlantic Tuna 12,5kg

Met natuurlijke prebiotica uit aardpeer 

Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) Atlantic Tuna 12,5kg

Een klassieke smaak die erg populair is 

Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 

Zonder dierproeven Atlantic Tuna 12,5kg

Atlantic Tuna 12,5kg

Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen, bossen en zeeën van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze via de maaginhoud van de prooi voorzien van vlees, vis en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut hondendroogvoer gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. Het recept voor WOLFSBLUT ATLANTIC TUNA droogvoer combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van goede hondenvoeding.

De afzonderlijke voedingscomponenten van WOLFSBLUT ATLANTIC TUNA zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek.

Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI zijn ze een van de meest voedingsrijke groenten vanwege hun waardevolle vezels en hun hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 

Moringa oleifera : Moringa-bladeren zijn rijk aan waardevolle aminozuren en bitterstoffen die de darmactiviteit stimuleren en de stofwisseling kunnen verbeteren. 

Aardpeer : Het bevat een hoog gehalte aan inuline, wat een prebiotische werking heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 

Paardenbloem : Het maakt indruk met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 

Meidoorn : In de moderne natuurgeneeskunde wordt het beschouwd als een zeer effectief therapeutisch middel. De ingrediënten die het bevat, zogenaamde flavonoïden en oligomere procyanidinen, ondersteunen op natuurlijke wijze de cardiovasculaire functie. 

Ginseng : Het wordt gebruikt als medicinale plant in Azië. De reden hiervoor is het hoge voedingsgehalte van de plant, dat rijk is aan aminozuren, vitamines, koper, ijzer en calcium

Samenstelling
Volledige voeding voor volwassen honden Tonijn 53% (waarvan verse tonijn 25%, gedroogde tonijn 20%, tonijnolie 8%), zoete aardappelen 21%, aardappelen, moringa 3%, kikkererwten, zalmbouillon, mineralen, rode biet, artisjok, quinoa, papaja, peterselie 0,1%, spinazie, cactusvijg, wortels, zeesla, tijm 0,1%, marjolein 0,1%, oregano 0,1%, salie 0,1%, tomaten, duindoorn, brandnetel, meidoorn, paardenbloem, ginseng 0,05% , Yucca Schidigera-extract
.
Analytische componenten

Ruw eiwit 28%, ruw vet 16%, ruwe as 9,5%, ruwe celstof 3%.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Sporenelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaan ( II) - sulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als koper (II) sulfaat, pentahydraat en aminozuur koper (II) chelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (natriumseleniet) 0,23 mg. Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, taurine 1.050 mg, L-carnitine 82 mg.
 
Gewicht van de hond   Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 5 kg 30 - 90 g
5 - 15 kg 90 - 200 g
15 - 25 kg 200 - 280 g
25 - 35 kg 280 - 360 g
35 - 45 kg 360 - 440 g
45kg+ 440g+

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.