Geen producten (0)

Wolfsblut Atlantic Tuna 2kg

€ 23,98
Omschrijving

Atlantic Tuna Atlantic Tuna 2kg

Wolfsblut Hondenvoer voordelig kopen bij www.pet-food.nl Wolfsblut Hondenvoer. Wolfsblut maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke brokken Atlantic Tuna 2kg Wolfsblut+Atlantic+Tuna Wolfsblut+Atlantic+Tuna+1

Wolfsblut Atlantic Tuna Adult  2kg    Wolfsblut-Atlantic-Tuna -2kg
droogvoer met tonijn en zeesla  Atlantic Tuna 2kgwolfsblut+Atlantic+Tuna+  wolfsblut+Atlantic+Tuna+

 

In een oogopslag Atlantic Tuna 2kg

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel Atlantic Tuna 2kg

Recept met natuurlijke ingrediënten  Atlantic Tuna 2kgWolfsblut+Atlantic+Tuna 

Verse en licht verteerbare tonijn als hoofdingrediënt  Wolfsblut-Atlantic-Tuna-2kg

Tonijn is bijzonder rijk aan eiwitten en levert verschillende mineralen zoals ijzer, zink, magnesium en jodium Wolfsblut+Atlantic+Tuna 

Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is Atlantic Tuna 2kg

Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, moringa, artisjok en paardenbloem, meidoorn en ginseng met waardevolle ingrediënten 

Met natuurlijke prebiotica van aardpeer Wolfsblut=Atlantic+Tuna 

Geen maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) Atlantic Tuna 2kg

Een smaakklassieker die mensen graag eten 

Ontwikkeld met dierenartsen 

Zonder dierproeven wolfsblut+Atlantic+Tuna+ wolfsblut+Atlantic+Tuna+

 

2kg

In de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen, bossen en zeeën van Europa, tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië, jagen wolven op hun prooi. Zo krijgen ze vlees, vis en voedzame ingewanden, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantenstoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut droogvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder graan. Onze selectie van ongebruikelijke vleessoorten en voedzame superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifieke en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen. De receptuur van WOLFSBLUT ATLANTIC TUNA droogvoer combineert het voer van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.

De afzonderlijke voercomponenten van WOLFSBLUT ATLANTIC TUNA werden samen met dierenartsen samengesteld om aan te sluiten bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen over holistische hondenvoeding. Dit maakt Wolfsblut droogvoer uniek.

Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI behoren ze tot de meest voedzame groenten vanwege hun waardevolle voedingsvezels en het hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 

Moringa oleifera : De moringa-bladeren zijn rijk aan waardevolle aminozuren en bitterstoffen die de darmactiviteit kunnen stimuleren en de stofwisseling kunnen verbeteren. 

Jeruzalem-artisjok : het bevat een hoog gehalte aan inuline, dat een prebiotisch effect heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 

Paardebloem : het imponeert met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 

Meidoorn : In de moderne natuurgeneeskunde wordt het beschouwd als een zeer effectief therapeutisch middel. De aanwezige ingrediënten, zogenaamde flavonoïden en oligomere procyanidinen, ondersteunen op natuurlijke wijze de cardiovasculaire functie. 

Ginseng : In Azië fungeert het als een medicinale plant. De reden hiervoor is het hoge gehalte aan voedingsstoffen van de plant, die rijk is aan aminozuren, vitamines, koper, ijzer en calcium.

 
Samenstelling
Tonijn 53% (waarvan verse tonijn 25%, gedroogde tonijn 20%, tonijnolie 8%), zoete aardappelen 21%, aardappelen, moringa 3%, kikkererwten, zalmbouillon, mineralen, bieten, aardpeer, quinoa, papaya, peterselie 0,1%, spinazie, cactusvijg, wortelen, zeesla, tijm 0,1%, marjolein 0,1%, oregano 0,1%, salie 0,1%, tomaten, duindoorn, brandnetel, meidoorn, paardenbloem, ginseng 0,05%, yucca schidigera-extract. Atlantic Tuna 2kg  Atlantic Tuna 2kg
 
Analytische componenten

Ruw eiwit 28%, ruw vet 16%, ruwe as 9,5%, ruwe celstof 3%.

Additieven per kg
Voedingsadditieven: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Spoorelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaan( II) sulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als koper(II)sulfaat, pentahydraat en aminozuur koper(II)chelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (natriumseleniet) 0 .23 mg. Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, taurine 1.050 mg, L-carnitine 82 mg.
Atlantic
una 2kg
Voedings Advies
Gewicht van de hond   Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 5 kg 30 - 90 g
5 - 15 kg 90 - 200 g
15 - 25 kg 200 - 280 g
25 - 35 kg 280 - 360 g
35 - 45 kg 360 - 440 g
45kg+ 440g+

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.

Atlantic Tuna 2kg