Geen producten (0)
WOLFSBLUT-GREY-PEAK-SMALL
Wb765925wolfsbluttrockenfuttergreypeaksmallbreedfront2kg42602627659251000pxshd 1 Wb765925wolfsbluttrockenfuttergreypeaksmallbreedfrontal2kg42602627659251000pxshd 1 Wb765925wolfsbluttrockenfuttergreypeaksmallbreedback2kg42602627659251000pxshd 0 WOLFSBLUT-GREY-PEAK-SMALL 2 Kg Wb765918wolfsblutgreypeaksmallbreed4260262765918dsc0557lineal8
1 2 3 4 5
 

WOLFSBLUT-GREY-PEAK-SMALL 2 Kg

€ 24,90
Omschrijving


WOLFSBLUT-GREY-PEAK-SMALL+1Beschrijving
Grey Peak  Small Breed

WOLFSBLUT-GREY-PEAK-SMALL 2 Kg
droogvoer met geitenvlees en zoete aardappel 

In een oogopslag:

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
Recept met natuurlijke ingrediënten 
Vers en licht verteerbaar geitenvlees als hoofdingrediënt 
Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is 
Met waardevolle superfoods zoals bramen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloem, aardperen en ginseng met waardevolle ingrediënten 
Met natuurlijke prebiotica uit aardpeer 
Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
Vers geitenvlees 
Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
Zonder dierproeven


Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut hondendroogvoer gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. Het recept voor GREY PEAK SMALL BREED droogvoer combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van goede hondenvoeding.

De afzonderlijke voedingscomponenten van GREY PEAK SMALL BREED zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek.

Aardappelen : Ze leveren complexe koolhydraten en vezels, bevatten weinig vet en bevatten 15 verschillende vitamines, mineralen en sporenelementen zoals magnesium, ijzer, zink en fosfor, evenals een hoog gehalte aan kalium, vitamine B en C. 
Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI zijn ze een van de meest voedingsrijke groenten vanwege hun waardevolle vezels en hun hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
Pompoen : Het is een van de caloriearme groenten en rijk aan vitamine C, bètacaroteen, mineralen en fytosterolen. De vezels die het bevat, maken het zeer verteerbaar en bevorderen de spijsvertering. 
Aardpeer : Het bevat een hoog gehalte aan inuline, wat een prebiotische werking heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
Bramen : De bessen bevatten een bijzonder hoog gehalte aan magnesium en ijzer. Bramen versloegen ook hun lokale verwanten met hun provitamine A- en vitamine E-gehalte. 
Vlierbessen : Naast anthocyanen bevatten de zwartblauwe bessen veel vitamine C en foliumzuur. De kleurstof sambucyanine die erin zit zou ook een ontstekingsremmende werking hebben. 
Aronia-bessen : Aronia bevat grote hoeveelheden plantaardige stoffen waarvan wordt gezegd dat ze bijzondere gezondheidsvoordelen hebben, zoals flavonoïden en fenolzuur. 
Lijnzaad : De vezels en slijmstoffen in de kleine korrels hebben een positieve invloed op de spijsvertering en hebben een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde Omega 3-vetzuren. 
Paardenbloem : Het maakt indruk met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 
Venkel : Het is rijk aan essentiële oliën die gunstig zijn voor de spijsvertering en darmen. Het bevat ook vitale stoffen zoals kalium, vitamine A, foliumzuur, vitamine C en silica.

Ingrediënten samenstelling Volledige voeding voor volwassen honden van kleine rassen Vers geitenvlees 30%, zoete aardappelen 16%, gedroogd paardenvlees 10%, paardenvet 10%, aardappelen, erwteneiwit, aardappeleiwit, kikkererwten, pompoen, artisjok 1%, venkel, pastinaak , mineralen, erwtenvezels, lijnzaad, tijm, marjolein, oregano, peterselie, salie, bramen 0,1%, frambozen 0,1%, bosbessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen 0,1%, mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), spirulina, lavas, brandnetel, meidoorn 0,1%, ginseng, paardenbloem, anijszaad, fenegriek, Yucca Schidigera-extract.

Analytische componenten
Ruw eiwit 30%, ruw vet 19%, ruwe as 8,5%, ruwe celstof 3%.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 25.730 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.730 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 835 mg. Sporenelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaan ( II) - sulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als koper (II) sulfaat, pentahydraat en aminozuur koper (II) chelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet ) 0,23 mg. Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, taurine 1.000 mg, L-carnitine 82 mg.

 

Gewicht van de hond  Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 2 kg 30 - 50 gram
2 - 3kg 50 - 60 gram
3 - 4kg 60 - 70 gram
4 - 5 kg 70 - 90 gram
5 - 7 kg 90 - 110 gram
7 – 10 kg 110 - 140 gram
10 – 15 kg 140 - 190 gram
15 – 20 kg 190 - 240 gram
20kg+ 240 gr +

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.