Geen producten (0)
Wolfsblut-Green-Valley 4 kg
Wb763600wolfsbluttrockenfuttergreenvalleyfront2kg42602627636001000pxshd 2 Wb763600wolfsbluttrockenfuttergreenvalleyfrontal2kg42602627636001000pxshd 2 Wb763600wolfsbluttrockenfuttergreenvalleyback2kg42602627636001000pxshd 0 Wolfsblut-Green-Valley 4 kg Wb763594wolfsblutgreenvalleyadult4260262763594dsc0544lineal1 3
1 2 3 4 5
 

Wolfsblut-Green-Valley 4 kg

€ 45,90
Specificaties
Productcode Wolfsblut Green Valley 4 kg
EAN code 4 kg
Bruto gewicht 4,00 Kg
Omschrijving


    Wolfsblut-Green-Valley+ Wolfsblut-Green-Valley Wolfsblut-Green-Valley Wolfsblut-Green-Valley  Wolfsblut-Green-Valley Wolfsblut-Green-Valley

 

Beschrijving
Wolfsblut-Green-Valley 4 kg 2x2kg
droogvoer met lamsvlees en zalm

 

In een oogopslag:

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
Recept met natuurlijke ingrediënten 
Vers lamsvlees en verse zalm als hoofdingrediënt 
Lamsvlees bevat veel belangrijke mineralen, vooral ijzer, zink en niacine – belangrijk voor de cel- en bloedvorming, 
Zalm heeft een hoog gehalte aan omega-3-vetzuren, is rijk aan ijzer, magnesium en kalium en is rijk aan vitamine B6 en eiwitten 
Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is 
Met waardevolle superfoods zoals aardappelen, venkel, duindoorn en tomaten, artisjokken en rozenbottels met waardevolle ingrediënten 
Met natuurlijke prebiotica uit aardpeer 
Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
Een klassieke smaak die erg populair is 
Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
Zonder dierproeven


Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut hondendroogvoer gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. De GREEN VALLEY droogvoerformule combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van goede hondenvoeding.

De afzonderlijke voedingscomponenten van GREEN VALLEY zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek.

Aardappelen : Ze leveren complexe koolhydraten en vezels, bevatten weinig vet en bevatten 15 verschillende vitamines, mineralen en sporenelementen zoals magnesium, ijzer, zink en fosfor, evenals een hoog gehalte aan kalium, vitamine B en C. 
Venkel : Venkel is rijk aan essentiële oliën die gunstig zijn voor de spijsvertering en de darmen. Het bevat ook vitale stoffen zoals kalium, vitamine A, foliumzuur, vitamine C en silica. 
Duindoorn : De oranje bessen bevatten tien keer zoveel vitamine C als citroenen, evenals vitamine B12 en E, die verantwoordelijk zijn voor het versterken van het immuunsysteem. 
Tomaten : Ondanks hun zure smaak worden ze beschouwd als alkalische bouwers omdat ze rijk zijn aan basische mineralen zoals: B. kalium, koper en ijzer. 
Aardpeer : Het bevat een hoog gehalte aan inuline, wat een prebiotische werking heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
Rozenbottels : Rozenbottels zijn een van de voedingsmiddelen die het rijkst zijn aan vitamine C. Naast vitamine C bevatten rozenbottels van nature nog andere vitamines en mineralen. Bovenal schittert het met een hoog gehalte aan calcium, kalium en koper. 
Anijszaad : Ze worden vaak gebruikt als huismiddeltje vanwege de essentiële oliën die ze bevatten, die onder andere worden omschreven als krampstillend, antibacterieel en winderig.


Ingrediënten samenstellingVolledige voeding voor volwassen honden lamsvlees en zalm 59% (waarvan vers lamsvlees 18%, verse zalm 18%, gedroogd lamsvlees 9%, gedroogde zalm 9%, lamsvet 2%, lamsjus 2%, zalmolie 1%), aardappelen 10%, kikkererwten, Pompoen, luzerne, pastinaak, artisjok, venkel, mineralen, tomaten, tijm 0,1%, marjolein, oregano, peterselie, salie, bramen 0,1%, frambozen 0,1%, bosbessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen, aronia bessen, duindoorn, appels 0,04%, wortels, spinazie, lavas, rozenbottels, kamille, mariadistel, pepermunt, goudsbloem, brandnetel, meidoorn, paardenbloem, ginseng, anijs, fenegriek, mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), Yucca Schidigera-extract

.
Analytische componenten
Ruw eiwit 30%, ruw vet 18%, ruwe as 9,8%, ruwe celstof 3%.

Additieven per kg Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Sporenelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II)aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuren zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaansulfaat , monohydraat) 36 mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat en aminozuur koperchelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,15 mg. Aminozuren: Taurine 1.000 mg, DL-methionine 2.126 mg, L-carnitine 82 mg.

 

Gewicht van de hond   Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 5 kg 30 - 90 gram
5 - 15 kg 90 - 200 gram
15 - 25 kg 200 - 280 gram
25 - 35 kg 280 - 370 gram
35 - 45kg 370 - 450 gram
45kg+ 450 gr +

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.

      
Wolfsblut-Green-Valley