Geen producten (0)

Wolfsblut Golden Goose Adult 4kg

€ 45,90
Omschrijving

wolfsblut+golden+goose Wolfsblut Golden Wolfsblut Golden Goose Adult 4kg Wolfsblut Golden Goose  Wolfsblut Golden Goose Adult 4kg

 

Wolfsblut Golden Goose  Adult 4 kg 2x2 kg
droogvoer met gans en zoete aardappel

 

Beschrijving
Wolfsblut Golden Goose  Adult

Wolfsblut Golden Goose Adult 4kg
droogvoer met gans en zoete aardappel

In een oogopslag: Wolfsblut Golden Goose Adult 4kg

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
Recept met natuurlijke ingrediënten 
Verse en licht verteerbare gans als hoofdingrediënt 
Het kalium- en magnesiumgehalte in ganzenvlees is hoger dan in andere veel voorkomende soorten gevogelte zoals kip, kalkoen of eend. Het bevat ook meer vitamine E dan ander pluimvee. 
Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is 
Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, bananen, moringa, maar ook cactusvijg, quinoa en papaja met waardevolle ingrediënten 
Met natuurlijke prebiotica uit aardpeer 
Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
Een klassieke smaak die erg populair is 
Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
Zonder dierproeven Wolfsblut Golden Goose Adult 4kg


Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut hondendroogvoer gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. Het recept voor GOLDEN GOOSE droogvoer combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van goede hondenvoeding.

De afzonderlijke voedingscomponenten van GOLDEN GOOSE zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek.

Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI zijn ze een van de meest voedingsrijke groenten vanwege hun waardevolle vezels en hun hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
Banaan : De supervruchten bevatten een ideale mix van vitamines (B2, B3, B6, B7, C, K), evenals magnesium, ijzer en kalium. B-vitamines spelen een belangrijke rol in het centrale zenuwstelsel. 
Moringa oleifera: Moringa-bladeren zijn rijk aan waardevolle aminozuren en bitterstoffen die de darmactiviteit stimuleren en de stofwisseling kunnen verbeteren. 
Cactusvijg (Nopal): Het heeft een hoog vezelgehalte (vezels) en heeft daardoor een spijsverteringswerking en kan je gemakkelijk met voldoende vloeistof vullen. 
Quinoa : Naast het hoge eiwitgehalte bevat het pseudograan acht essentiële aminozuren en is het rijk aan vezels, onverzadigde vetzuren, magnesium, calcium en ijzer. 
Papaja : De papaja heeft een hoog gehalte aan vitamine C en heeft door de hoge hoeveelheid vezels een hoge verzadigingsfactor. Het enzym papaïne dat het bevat, stimuleert ook de spijsvertering.Wolfsblut Golden Goose Adult 4kg


Ingrediënten samenstelling Gedroogd struisvogelvlees (21%), ganzenvlees (11%), wilde vogels (10%) (wilde eend, patrijs, fazant), zoete aardappel (8%), banaan, aardappel, struisvogelolie (8%), pompoen, hazenvlees (4%), Moringa, kikkererwten, eendenjus, mineralen, rode biet, artisjok, quinoa, papaja, peterselie, spinazie, cactusvijg, Yucca Schidigera extract, wortel, tijm, marjolein, oregano, salie, bramen, frambozen, bosbessen, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, tomaten, brandnetel, meidoorn, paardenbloem, ginseng Wolfsblut Golden Goose Adult 4kg


Analytische componenten
Ruw eiwit 25%, ruw vet 17%, ruwe celstof 3,5%, ruwe as 9,5%, vocht 8%, calcium 2,24%, fosfor 1,58%

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitaminen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, vitamine E (als alfa-tocoferolacetaat) 710 IE, taurine 1.000 mg; Sporenelementen: ijzer 88,96 mg, watervrij calciumjodaat 1,58 mg, koper 23,05 mg, mangaan 40,93 mg, zink 159,86 mg, selenium 0,23 mg; Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, L-carnitine 82 mg

Gewicht van de hond Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 5 kg 30 - 100 gram
5 - 15 kg 100 - 220 gram
15 - 25 kg 220 - 325 gram
25 - 35 kg 325 - 420 gram
35 - 45kg 420 - 505 gram
+ 45 kg + 505 gr

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan de individuele behoeften van de hond. Elke hond is anders en de optimale voedingshoeveelheid hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, geslacht, activiteit, metabolisme en omgevingsinvloeden.

Geef uw hond altijd vers water.