Geen producten (0)

Wolfsblut Country Chicken Adult 4kg

€ 39,90
Omschrijving

wolfsblut+country+chicken+1 Wolfsblut Country Chicken Adult 4kg Wolfsblut Country Chicken Adult 4kg

 

Country Chicken Adult  4kg 2x2kg

Wolfsblut Country Chicken Adult  4kg
droogvoer met kip en zoete aardappelen

In een oogopslag:

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 

 • Recept met natuurlijke ingrediënten 
 • Verse en verteerbare kip als hoofdingrediënt 
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is 
 • Met waardevolle superfoods zoals bramen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloem, aardperen en ginseng met waardevolle ingrediënten 
 • Met natuurlijke prebiotica uit aardpeer 
 • Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
 • Zonder dierproevenWolfsblut Country Chicken Adult 4kg

Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut hondendroogvoer gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. Het recept voor COUNTRY CHICKEN ADULT droogvoer combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van goede hondenvoeding. Wolfsblut Country Chicken Adult 4kg

De afzonderlijke voedingscomponenten van COUNTRY CHICKEN ADULT zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek.

Wolfsblut Country Chicken Adult 4kg

Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI zijn ze een van de meest voedingsrijke groenten vanwege hun waardevolle vezels en hun hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 

Wolfsblut Country Chicken Adult 4kg

 • Pompoen : Het is een van de caloriearme groenten en rijk aan vitamine C, bètacaroteen, mineralen en fytosterolen. De vezels die het bevat, maken het zeer verteerbaar en bevorderen de spijsvertering. 
 • Aardpeer : Het bevat een hoog gehalte aan inuline, wat een prebiotische werking heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
 • Bramen : De bessen bevatten een bijzonder hoog gehalte aan magnesium en ijzer. Bramen versloegen ook hun lokale verwanten met hun provitamine A- en vitamine E-gehalte. 
 • Vlierbessen : Naast anthocyanen bevatten de zwartblauwe bessen veel vitamine C en foliumzuur. De kleurstof sambucyanine die erin zit zou ook een ontstekingsremmende werking hebben. 
 • Aronia-bessen : Aronia bevat grote hoeveelheden plantaardige stoffen waarvan wordt gezegd dat ze bijzondere gezondheidsvoordelen hebben, zoals flavonoïden en fenolzuur. 
 • Lijnzaad : De vezels en slijmstoffen in de kleine korrels hebben een positieve invloed op de spijsvertering en hebben een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde Omega 3-vetzuren. 
 • Paardenbloem : Het maakt indruk met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 
 • Venkel : Het is rijk aan essentiële oliën die gunstig zijn voor de spijsvertering en darmen. Het bevat ook vitale stoffen zoals kalium, vitamine A, foliumzuur, vitamine C en silica.Wolfsblut Country Chicken Adult 4kg

 

Samenstelling
Volledige voeding voor volwassen honden Kip 51% (waarvan kippenvlees 25%, gedroogd kippenvlees 16%, kippenvet 8%, kippenjus 2%), zoete aardappelen 21%, aardappelen, pompoen, kikkererwten, artisjok, pastinaak, venkel , bananen 0,4%, moringa, bieten, mineralen, lijnzaad, tomaten, tijm, marjolein, oregano, peterselie, salie 0,1%, bramen 0,1%, frambozen 0,1%, bosbessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, mannan Oligosacchariden (prebiotisch MOS), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), spinazie, wortels, quinoa, brandnetel, meidoorn, paardenbloem, ginseng, Yucca Schidigera-extract.
 
Analytische componenten

Ruw eiwit 26%, ruw vet 16%, ruwe celstof 2,2%, ruwe as 8%.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Sporenelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaan ( II) - sulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als koper (II) sulfaat, pentahydraat en aminozuur koper (II) chelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet ) 0,23 mg. Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, taurine 1.000 mg, L-carnitine 82 mg.
 
Gewicht van de hond   Hoeveelheid voedsel per dag
1 - 5kg 30 - 90 g
5 - 15  kg 90 - 180 g
15 - 25  kg 180 - 270 g
25 - 35  kg 270 - 350 g
35 - 45  kg 350 - 420 g
45kg  + _ 420g+

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.