Geen producten (0)
WOLFSBLUT-COLD-RIVER 2 KG
Wb762535wolfsbluttrockenfuttercoldriverfront2kg42602627625351000pxshd 1 Wb762535wolfsbluttrockenfuttercoldriverfrontal2kg42602627625351000pxshd 1 WOLFSBLUT-COLD-RIVER 2 kg Wb762528wolfsblutcoldriveradult4260262762528dsc0514lineal5 1
1 2 3 4
 

WOLFSBLUT COLD RIVER 2 kg

€ 21,98
Omschrijving

 

WOLFSBLUT COLD RIVER WOLFSBLUT COLD RIVER 2 kg WOLFSBLUT COLD RIVER+1 wolfsblut+Cold+River

WOLFSBLUT COLD RIVER    2 kg   
droogvoer met forel en zoete aardappel

WOLFSBLUT COLD RIVER 2 kg

De samenstelling van COLD RIVER combineert het voer van de wolf met de laatste wetenschappelijke kennis over goede hondenvoeding.

In een oogopslag

WOLFSBLUT COLD RIVER 2 kg

Alleen natuurlijke ingrediënten

 • Met zoete aardappel - een van de meest voedzame groenten volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI
 • Natuurlijke vitamines van Iers mos, zeesla en fingertweed
 • Met het superfoodcomplex van de wilde planten brandnetel, paardenbloem, yucca schidigera en spirulina
 • Zonder graan, want graan is geen natuurlijk voedsel voor carnivoren en is een van de meest voorkomende veroorzakers van allergieën bij honden
 • Zonder gluten, maïs, industrieel geproduceerde suiker, soja, smaakversterkers, chemische kleurstoffen en kunstmatige conserveermiddelen, want voedsel dient om de gezondheid op lange termijn te behouden
 • Ook geschikt voor mensen met allergieën en allergiegevoelige honden
 • Vis is een van de favoriete voedingsmiddelen van honden
 • Forel en zalm zijn de hoofdingrediënten. De vis is van voedselkwaliteit, is afkomstig van duurzame vangsten en is vrij van hormonen en drugs
 • Forel en zalm bevatten veel omega-3-vetzuren, bevatten veel ijzer, magnesium en kalium en zijn rijk aan vitamine B6 en eiwittenWOLFSBLUT COLD RIVER 2 kg

De belangrijkste voedselbron voor de wolf, de stamvader van onze honden, is natuurlijk vlees en vis. Maar hij neemt ook fruit, kruiden en groenten op via de maaginhoud van zijn prooi of zoekt en eet ze heel gericht op. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen binnen die hij nodig heeft.

WOLFSBLUT COLD RIVER 2 kg

De samenstelling van Wolfsblut COLD-RIVER droogvoer gaat nog een stap verder. De afzonderlijke voercomponenten zijn met wetenschappers samengesteld op soort en hoeveelheid, waarbij Wolfsblut COLD-RIVER beantwoordt aan de laatste stand van de kennis (over de voedingsbehoeften van honden).

WOLFSBLUT COLD RIVER 2 kg

Ook superfoods en natuurlijke prebiotica dragen hieraan bij.

- MOS: behoort tot de voedingsvezelgroep en kan de spijsvertering verbeteren en het immuunsysteem versterken.
- FOS: behoort tot de groep van prebiotische vezels. Kan de darmflora in balans houden en worden beschouwd als natuurlijke tegenstanders van E. coli bacteriën.
- Yucca Schidigera behoort tot de aspergefamilie en kan het lichaam ondersteunen bij het tegengaan van schadelijke prikkels.

WOLFSBLUT COLD RIVER 2 kg

COLD RIVER combineert het origineel met de behoeften van uw hond en maakt zo een natuurlijke en soortspecifieke dagelijkse voeding mogelijk. Alle ingrediënten in deze unieke combinatie dienen om de gezondheid van uw hond op peil te houden. WOLFSBLUT COLD RIVER 2 kgCold River  Adult
droogvoer met forel en zoete aardappel 

In een oogopslag:

 • Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
 • Recept met natuurlijke ingrediënten 
 • Verse en licht verteerbare forel als hoofdingrediënt 
 • Forel en zalm bevatten een hoog aandeel omega-3-vetzuren, veel ijzer, magnesium en kalium en zijn rijk aan vitamine B6 en eiwitten 
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is 
 • Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, kikkererwten, venkel en artisjok van Jeruzalem, ginseng en spirulina met waardevolle ingrediënten 
 • Met natuurlijke prebiotica uit aardpeer 
 • Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
 • Een klassieke smaak die erg populair is 
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
 • Zonder dierproeven

Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen, bossen en rivieren van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze via de maaginhoud van de prooi voorzien van vlees en vis en voedselrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut hondendroogvoer gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. Het COLD RIVER droogvoerrecept combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van goede hondenvoeding.

De individuele voedingscomponenten van COLD RIVER zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek.

 • Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI zijn ze een van de meest voedingsrijke groenten vanwege hun waardevolle vezels en hun hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
 • Kikkererwten : Kikkererwten zijn peulvruchten en zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen. Ze bevatten hoogwaardige plantaardige eiwitten, ijzer, B-vitamines en calcium. 
 • Venkel : Venkel is rijk aan essentiële oliën die gunstig zijn voor de spijsvertering en de darmen. Het bevat ook vitale stoffen zoals kalium, vitamine A, foliumzuur, vitamine C en silica. 
 • Aardpeer : Het bevat een hoog gehalte aan inuline, wat een prebiotische werking heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
 • Ginseng : Het wordt gebruikt als medicinale plant in Azië. De reden hiervoor is het hoge voedingsgehalte van de plant, dat rijk is aan aminozuren, vitamines, koper, ijzer en calcium. 
 • Spirulina : De algen zijn rijk aan hoogwaardige eiwitten en hebben een hoog gehalte aan vitamine B12 en ijzer.

Samenstelling
Volledige voeding voor volwassen honden Vis 42% (waarvan verse forel 25%, gedroogde zalm 7%, gedroogde forel 7%, zalmolie 2%, zalmbouillon 1%), zoete aardappelen 29%, aardappelen 18%, mineralen, venkel, Aardpeer, kikkererwten, pompoen, pastinaak, zeewier 0,3%, spirulina, brandnetel, meidoorn, paardenbloem, ginseng, mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), Yucca Schidigera-extract.


Analytische componenten
Ruw eiwit 18,5%, ruw vet 9%, ruwe as 8,5%, ruwe celstof 3%.

 

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Sporenelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II)aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuren zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaansulfaat , monohydraat) 36 mg, koper (als koper (II) sulfaat, pentahydraat en aminozuur koper (II) chelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,15 mg. Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, taurine 1.050 mg, L-carnitine 82 mg.

 

Gewicht van de hond    Hoeveelheid voedsel per dag
 1 - 5kg   30 - 90 g
 5 - 15 kg    90 - 210 g
15 - 25 kg 210 - 310 g
25 - 35 kg 310 - 400 g
35 - 45kg 400 - 480 g
45+kg 480+g

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.