Geen producten (0)
3 Kg
Wildcat Karoo
 

Wildcat Karoo

€ 43,90
Omschrijving

Wildcat Karoo

3 Kg

Meer dan 70% vlees - laag koolhydraten

Konijnen en gevogelte behoren tot de meest populaire vleessoorten in onze huiskat. Tot slot, deze dieren ook hoog op het dieet van mensen die in het wild levende verwanten van ons kantoor Tijgers. Deze natuurlijke levensmiddel rijk aan eiwitten en vetten, die bijna uitsluitend van dierlijke oorsprong.
In de nieuwe WILDCAT voedingsmengsel Karoo hebben we deze vlees met kruiden en Immutop, een speciaal ontworpen aardpeer concentreren gecombineerd.

Verse zalm uit schoon water rondes met zijn waardevolle vetzuren en vitamine D die in deze unieke compilatie uit.

Maar ... niet alleen vlees was op het dieet van de wilde kat.
Bos en steppe waardevolle sinds het begin gezonde vruchten, kruiden en wortels, die ook behoren tot de belangrijkste voedselbronnen van de prooi van wilde katten. Dit zet de kat op haar maaginhoud, en dus plantaardige stoffen die de vezels zorgen. Deze vervangen de ontbrekende bont in de voering van de prooi en hulp bij de spijsvertering. In WILDCAT Karoo vindt u een uniek, afgestemd op de behoeften van een kat fruit en kruiden mengsel. Vitaliteit tot op hoge leeftijd kan gemakkelijk worden bereikt met een gezond dieet.

In ons voedsel, gebruiken we geen maïs, tarwe of soja. Granen zijn onverenigbaar voor veel katten. Het is geen toeval dat verschillende soorten graan nu behoren tot de meest voorkomende allergie triggers. In veel gepraat onlangs additieven zoals vitamine K3, knoflook en kaneel komen, hebben we ook weggelaten.

Onze eigen verpakking: de Silver Line Oxygene Pack!
Het is bekend dat zuurstof, licht en vocht oxideren niet alleen levensmiddelen en diervoeders, maar ook een belangrijke invloed hebben op de inhoud van vitaminen en voedingsstoffen is.
Om deze reden hebben we besloten na veel onderzoek en proeven, maar nog steeds gebruik maken van een pakket dat maximale bescherming biedt tegen oxidatie en garandeert ook een consistente voedingswaarde van de ingrediënten.
Deze bescherming geeft ons een high-tech product met een nieuwe klep technologie (Weet je zeker dat alle van de bekende koffie bonen verpakking). Met deze techniek, wordt de verpakking uit de zuurstof en voorkomt de terugkeer. Bovendien, om drie lagen van verschillende materialen ervoor te zorgen dat noch licht, noch vocht kan de kwaliteit van voedsel aantasten. Op deze wijze is het eten zelfs na langdurige opslag vers het vullen.

Ingrediënten:
gedroogd vlees van konijnen, gedroogd vlees van kalkoenen, gedroogd kippenvlees, gedroogde zalm, verse konijnenvlees, kippenvet, kippenlever, biergist, zalmolie, Immutop ® (aardpeer concentraat), kattenkruid, tomatenpuree, tijm, marjolein, oregano, peterselie, salie, zoete gras, zout, vitaminen en mineralen

Analyse:
Protein 43%
Vet 18%
Ruwe celstof 3,0%
12% as
8% water
Vitamine A 24.500 IE / kg
Vitamine D 3 1.700 IE / kg
Vitamine E 500 IE / kg
Taurine 1400 mg / kg

Ook interessant

€ 129,50