Geen producten (0)
6 Kg
Wildcat Etosha
 

Wildcat Etosha

€ 74,00
Omschrijving

Wildcat Etosha

2x3Kg

Meer dan 80% vlees - weinig koolhydraten.

Etosha is een nieuwe voedsel gemengd met een zeer groot deel van het vlees en kruiden.
De hoogwaardige eiwitten van verse en gedroogde vlees van pluimvee en het zeer klein deel van dit voedsel in het bijzonder verteerbare koolhydraten en licht verteerbaar.

Goedkope raapzaadolie, vaak ook wel Amerikaanse voedingsmiddelen Canola olie, hebben wij geëlimineerd als een bron van het vet niet humane. Oliën, maar geperst of geëxtraheerd, zijn inderdaad een natuurlijke grondstof, als gevolg van de concentratie en de hoeveelheid olie die uit vruchten die perfect hij van ons standpunt te voeden de kat niet.

Wij nemen kippenvet - uiteraard gewonnen - en in de circulatie van de voedselketen bevatten de wilde kat, evenals onze mediterrane kruiden, diverse bessen en andere wilde planten, die ook op het dieet van mensen die in het wild levende familieleden van onze huiskat.

Op dit punt, het bewijs dat fruit en kruiden worden opgenomen in alle rassen die in een perfect bruikbaar WILDCAT bedrag.
Uiteraard gebruiken we in ons voedsel geen maïs, tarwe of soja. Granen zijn onverenigbaar voor veel katten. Het is geen toeval dat verschillende soorten graan nu behoren tot de meest voorkomende allergie triggers. In veel gepraat onlangs additieven zoals vitamine K3, knoflook en kaneel komen, hebben we ook weggelaten.

Onze eigen verpakking: de Silver Line Oxygene Pack!
Het is bekend dat zuurstof, licht en vocht oxideren niet alleen levensmiddelen en diervoeders, maar ook een belangrijke invloed hebben op de inhoud van vitaminen en voedingsstoffen is.

Om deze reden hebben we besloten na veel onderzoek en proeven, maar nog steeds gebruik maken van een pakket dat maximale bescherming biedt tegen oxidatie en garandeert ook een consistente voedingswaarde van de ingrediënten.
Deze bescherming geeft ons een high-tech product met een nieuwe klep technologie (Weet je zeker dat alle van de bekende koffie bonen verpakking). Met deze techniek, wordt de verpakking uit de zuurstof en voorkomt de terugkeer. Bovendien, om drie lagen van verschillende materialen ervoor te zorgen dat noch licht, noch vocht kan de kwaliteit van voedsel aantasten. Op deze wijze is het eten zelfs na langdurige opslag vers het vullen.

Ingrediënten:
gedroogd vlees van kalkoenen, gedroogd kippenvlees, verse kip, kip vet, lijnzaad, kippenlever, rode bosbessen, tijm, marjolein, oregano, peterselie, salie, druivenpitten extract, zout, vitaminen en mineralen

Analyse:
Protein 46%
Vet 23%
Ruwe celstof 1,5%
Ash 9,9%
8% water
Vitamine A 24.500 IE / kg
Vitamine D3 1700 IE / kg
Vitamine E 500 IE / kg
Koper 20 mg / kg
Taurine: 1400 mg / kg

Ook interessant

€ 37,90
€ 111,00