Geen producten (0)
3 Kg
Wildcat Cheetah
 

Wildcat Cheetah

€ 37,90
Omschrijving

Wildcat Cheetah droogvoer
3  KgMeer dan 70% vlees - weinig koolhydraten.

De voordelen van vlees van wild: gezond en erg lekker. Het vlees van wild (naast vis) met de hoogste Protein Foods. Het eiwitgehalte is over het algemeen groter is dan die van het vlees van onze huisdieren. Dit eiwit heeft een uitstekende biologische waarde, waardoor het een hoge mate van herstel van de constructie van de endogene proteïne.

Bovendien Wild een zeer laag vetgehalte. Het bevat omega-3 vetzuren die het lichaam niet zelf kan synthetiseren. In het dieet van de kat vlees is de belangrijkste bronnen van eiwitten en voedingsstoffen-dar.
De laatste tijd het nieuws opgestapeld rond het gebruik van diergeneesmiddelen in de bloem en de veehouderij en de bijbehorende BSE-crisis. Consumenten werden de betrokken hoogst onzeker wat de bron van dierlijk voedsel.
Wild, echter gegarandeerd vrij van geneesmiddel residuen en BSE.
De voeding die in onze wild vlees komt uit Australië en Nieuw-Zeeland, landen met de nodige bescherming van soorten programma.

Probiotische stoffen uit planten en vruchten om de darmflora te verbeteren, werden ook opgenomen als een noviteit.

We besloten na uitgebreide studies van een dierlijk vet (vet lam) als een bron van vet, omdat we geloven dat alleen een zuiver dierlijk vet komt overeen met het dieet van roofdieren en wilde katten in de natuur. De voordelen van de gebruikte oliën zoals koolzaad - Zonnebloemen -, olijven - of walnotenolie onbetwist zijn voor menselijke consumptie, maar zijn niet beschikbaar in deze geconcentreerde vorm als een bron van voedsel in de natuur!

Maar ... niet alleen vlees was op het dieet van de wilde kat.
Bos en steppe waardevolle sinds het begin gezonde vruchten, kruiden en wortels, die ook behoren tot de belangrijkste voedselbronnen van de prooi van wilde katten. Dit zet de kat op haar maaginhoud, en dus plantaardige stoffen die de vezels zorgen. Deze vervangen de ontbrekende bont in de voering van de prooi en hulp bij de spijsvertering. In WILDCAT Cheetah vinden ze een unieke, afgestemd op de behoeften van een kat fruit en kruiden mengsel. Vitaliteit tot op hoge leeftijd kan gemakkelijk worden bereikt met een gezond dieet.

Uiteraard gebruiken we in ons voedsel geen maïs, tarwe of soja. Granen zijn onverenigbaar voor veel katten. Het is geen toeval dat verschillende soorten graan nu behoren tot de meest voorkomende allergie triggers. In veel gepraat onlangs additieven zoals vitamine K3, knoflook en kaneel komen, hebben we ook weggelaten.

Onze eigen verpakking: de Silver Line Oxygene Pack!
Het is bekend dat zuurstof, licht en vocht oxideren niet alleen levensmiddelen en diervoeders, maar ook een belangrijke invloed hebben op de inhoud van vitaminen en voedingsstoffen is.
Om deze reden hebben we besloten na veel onderzoek en proeven, maar nog steeds gebruik maken van een pakket dat maximale bescherming biedt tegen oxidatie en garandeert ook een consistente voedingswaarde van de ingrediënten.
Deze bescherming geeft ons een high-tech product met een nieuwe klep technologie (Weet je zeker dat alle van de bekende koffie bonen verpakking). Met deze techniek, wordt de verpakking uit de zuurstof en voorkomt de terugkeer. Bovendien, om drie lagen van verschillende materialen ervoor te zorgen dat noch licht, noch vocht kan de kwaliteit van voedsel aantasten. Op deze wijze is het eten zelfs na langdurige opslag vers het vullen.

Ingrediënten:
gedroogd wild vlees, gedroogde zalm, gedroogde kalkoen, verse wild, lamsvlees vet, lijnzaad-, lams-lever, biergist, Immutop ® (aardpeer concentraat), kattenkruid, bramen, zwarte. Krenten, vlierbessen, bosbessen, frambozen, bosbessen, tijm, marjolein, oregano, peterselie, salie, druivenpitten extract, meidoorn, brandnetel, zout, vitaminen en mineralen

Analyse:
Protein 43%
Vet 18%
Ruwe celstof 1,5%
12% as
8% water
Vitamine A 24.500 IE / kg
Vitamine D3 1700 IE / kg
Vitamine E 500 IE / kg
Taurine 1400 mg / kg
Koper 20 mg / kg

Ook interessant

€ 109,50