Geen producten (0)
 

Wolfsblut Wilde Eend Kalkoen

€ 4,25
  • Koop 6 stuks voor € 4,00 per stuk en bespaar € -24,00
  • Koop 24 stuks voor € 4,00 per stuk en bespaar € -96,00
Omschrijving

Wolfsblut Wilde Eend Kalkoen

Wolfsblut Wilde Eend Kalkoen

Wolfsblut Wilde Eend &Kalkoen

Wij leveren alleen per tray van 6 blikken natvoer 395 gram 

zoals hieronder weer gegeven

 

Wolfsblut Wilde Eend & Kalkoen natvoer  6x395gram € 25,50

Wolfsblut Wilde Eend & Kalkoen 12x395gram € 48,-

 

Wolfsblut Wilde Eend Kalkoen

 

Wild Duck & Turkey Adult natvoer
Natvoer met Eend, Kalkoen & Aardappelen 

De individuele ingrediënten van WILD DUCK & TURKEY zijn samengesteld met dierenartsen om te passen bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is daarom uniek.

 

Wolfsblut Wilde Eend Kalkoen

In een oogopslag:

Hondenvoeding op basis van het wolvenmodel

Recept met natuurlijke ingrediënten

Verse en licht verteerbare kalkoen en eend als hoofdingrediënten

Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is

Met waardevolle superfoods zoals appels, wortelen, duindoorn, vlierbessen en paardenbloem, aardpeer en ginseng met waardevolle ingrediënten

Geproduceerd volgens voedselnormen

Zonder suiker, soja, smaakversterkers & kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines & mineralen)

Een smaakklassieker die mensen graag eten

Ontwikkeld met dierenartsen

Zonder dierproeven

 

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Dit voorziet hen van vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut natvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van ongebruikelijke soorten vlees en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifiek en origineel dieet en met zijn verscheidenheid aan rassen is er voor elk wat wils wat hij kan verdragen.
Het recept van Wild Duck & Turkey natvoer combineert het voer van de wolf met de laatste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.

 

Wilde Eend & Kalkoen 6 x 800g

 

 
Samenstelling
Kalkoen 42%, bouillon, eend 24%, aardappelen 1%, wortelen, mineralen, tomaten, aardperen, appels, fruitmix (duindoorn, frambozen, vlierbessen, zwarte bessen, bosbessen, veenbessen), lijnzaad, venkel, yucca-extract, kruidenmix ( Anijs, Fenegriek, Pepermunt, Peterselie, Oregano, Tijm, Brandnetel, Paardebloem, Meidoorn, Ginseng), Groenlipmossel.

Analytische componenten
Ruw eiwit 10,4%, ruw vet 5,3%, ruwe as 2,5%, ruwe celstof 0,5%, vocht 79%.

Additieven
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine D3 200 IE, vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 20 mg, vitamine B1 10 mg, vitamine B2 6 mg, vitamine B6 2 mg, vitamine B12 75 µg, niacinamide 15 mg, foliumzuur 0,35 mg, biotine 300 mcg. Sporenelementen: zink (als zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, koper (als koper(II)sulfaatpentahydraat) 1,5 mg, mangaan (als mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,75 mg. Aminozuren: DL-methionine 500 mg, taurine 100 mg
 
Wilde Eend & Kalkoen 6 x 395g
Gewicht van de hond Hoeveelheid voer per dag
- 5 kg - 480g
5 - 10 kg 350 - 810g
10 - 20kg 590 - 1360 gram
20 - 30kg 1000 - 1850 gram
+ 30 kg 1350g+

 

Voer op kamertemperatuur.
Als uw hond nog niet eerder hondenvoer van Wolfsblut heeft gekregen, schakel dan geleidelijk over meerdere dagen over.
De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.

Na opening maximaal 24 uur in de koelkast bewaren. Op een koele en droge plaats bewaren.

Wolfsblut Hondenvoer aanbiedingen