Geen producten (0)
 

Wolfsblut Cold River pakket klein

€ 122,90
Specificaties
Productcode 219-938
Omschrijving

Wolfsblut Cold River pakket klein

 

Wolfsblut Cold River pakket klein

Wolfsblut  Cold river Adult 12,5kg + Natvoer 12x 395 Gram  voor een geweldige prijs pak uw voordeel

Wolfsblut Cold river Adult 12,5 kg € 74.90 in combinatie met 12 blikken natvoer 395 Gram  € 4,-  pstuk 

Wolfsblut Cold river mix pakket met natvoer

 

 

Wolfsblut - Droogvoer - Cold River Adult (graanvrij)

Na een aantal jaren van onderzoek en ontwikkeling in verschillende Europese en Amerikaanse voedingslaboratoria en met de hulp van experts van over de hele wereld, is Wolfsblut erin geslaagd een droogvoer te creëren dat nieuwe normen stelt in hondenvoeding.

Wolfsblut Cold River pakket klein

De belangrijkste kenmerken van Wolfsblut Cold River Adult:

Graanvrij

Unieke combinatie van kruidensubstanties

Versterkt het hart en de bloedsomloop

Mager

Versterkt het immuunsysteem en de orgaanfunctie

Evenwichtig aandeel omega-6 en omega-3 vetzuren

Zonder chem. Conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen

Zonder zonnebloemolie, vitamine K3 en tapioca

Cold River Adult is een voermix die specifiek het "low protein - low fat" segment perfect dekt.

Deze nieuwe samenstelling is vooral belangrijk voor honden met een gevoelige maag en voor honden die op maat gemaakte voeding nodig hebben.

Met hoogwaardige eiwitten, maar ook optimale en gemakkelijk bruikbare koolhydraten. Extra Omega 3 - voor huid en vacht.

 

 

Wolfsblut Cold River pakket klein

Aanbevolen door dierenartsen voor mensen met allergieën

Laag eiwit- en vetgehalte

Zonder tarwe, maïs en soja

Zonder vitamine K 3

Geen bleek

Met extra taurine

FOS (fructooligosacchariden) - bevordert de vorming van een gezonde darmflora en vermindert het aantal pathogene bacteriën

MOS (mannanoligosachariden) - binden pathogene bacteriën voor veilige uitscheiding met de ontlasting en voorkomen zo dat ze aan de darmwand blijven plakkenEen speciaal voer voor de gevoelige maag. Het vinden van de juiste voeding is voor de meeste honden met een voedselallergie moeilijk. Aangezien vis vaak zeer goed verdragen wordt, is Cold River Adult een ideale oplossing voor deze viervoeters. Vooral forel is licht verteerbaar omdat het vrij weinig vet bevat. En de gedroogde zalm in Cold River Adult is een perfect alternatief voor andere zeevissen.

 

Zoete aardappelen worden voor het eerst gebruikt in Cold River Adult. De zoete aardappel is een van de oudste en meest voedzame voedingsmiddelen. Het lijkt niet erg op de gewone aardappel. Het werd onlangs uitgeroepen tot de gezondste groente ooit. 

Wolfsblut heeft zich echter ook gericht op de selectie van vetten. Terwijl goedkope oliën worden gebruikt in de meeste conventionele hondenvoer, gebruikte Wolfsblut alleen zalmolie voor Cold River Adult, omdat het veel gezonder is voor honden.

En in Wolfsblut wordt ook rekening gehouden met wetenschappelijk onderzoek!
Amerikaanse wetenschappers ontdekten dat taurine, vooral bij reuzenraces, een uiterst belangrijk onderdeel is voor het verbeteren van de kransslagaders. Om deze reden bevat het voer een extra aandeel taurine en ondersteunt zo zowel het gezichtsvermogen als de hartfunctie. 

Lees de resultaten van de onderzoeken van Dr. Frascetti op DCM en de invloed van taurine op hart- en vaatziekten.

Op dit punt wil ik er ook op wijzen dat alle Wolfsblut-variëteiten zeeplanten en kruiden bevatten in een optimaal bruikbare hoeveelheid. Waarden in het milligrambereik worden hier vaak gegeven. Dat betekent een halve vingerhoed per zak.

Om de oerkracht van het water uit rivieren en zeeën te completeren, hebben we met name het aandeel zeeplanten en dat van de zoetwateralg Spirulina vergroot. Spirulina is een voedingsbron die veel belangrijke voedingsstoffen en aminozuren bevat, zoals lysine en proline.

 

Wolfsblut - natvoer - Cold River (graanvrij)

Met de Cold River natvoerlijn biedt Wolfsblut gezond natvoer met smakelijke vis, zoete aardappelen en veel noodzakelijke vitamines en voedingsstoffen. Het hondenvoer is graanvrij en geheel op natuurlijke basis gemaakt.

Het hoge aandeel verse vis (forel, kabeljauw en heilbot) uit de duurzame visserij (ruim 66%) in combinatie met zoete aardappelen, geneeskrachtige planten uit bossen, weiden en de zee maakt Cold River tot een bijzonder sappig en gezond natvoer voor honden.

De gebruikte vis bevat een hoge concentratie aan omega-3 vetzuren, die een zeer positief effect hebben op huid en vacht. Het vlees van de vis is laag in cholesterol en hoog in eiwit. Het bevat alle essentiële voedingsstoffen, mineralen en vitamines. Het resultaat is een uiterst gezonde voeding die tegelijkertijd een beschermend en vitaliserend effect heeft op lichaam en geest.

Wolfsblut Cold River pakket klein

Wolfsblut's natvoer bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitamines, mineralen en speciale gezondheidsbevorderende ingrediënten:Zalmolie  heeft een beschermende werking tegen jeuk, gebarsten poten, roos en doffe vacht.

Goudsbloem  is ontstekingsremmend, pijnstillend, defensief versterkend en activeert de vorming van granulatieweefsel en daarmee wondgenezing.

Chlorella-alg  een zoetwateralg bindt voornamelijk verontreinigende stoffen en zware metalen en helpt deze uit het lichaam te transporteren.

Volgens het CSPI (Center for Science in the Public Interest) zijn zoete aardappelen de meest voedzame groente.

Ginseng  heeft een positieve werking op de stuwende kracht, verhoogt de concentratie en versterkt het immuunsysteem.

Spirulina  heeft onder andere een immuunversterkende werking. Het is een rijke bron van biologisch beschikbaar chlorofyl (zuurstofdrager van de natuur) en is daarom belangrijk voor een versterkt darmstelsel. Spirulina is een oerbron van voedsel, meer dan 3,5 miljoen jaar oud en daarmee het oudst bekende voedsel dat in de natuur is gevonden. Spirulina bevat beduidend meer dan 100 synergetische voedingsstoffen en dus praktisch alle bekende vitamines die je lieveling nodig heeft voor een gezond leven.

Meidoorn  verhoogt de efficiëntie van het hart.

Brandnetel  versterkt de afweer van het lichaam en het immuunsysteem.  

Veenbessen  bevatten veel vitamines, werken  onder andere  antibacterieel en preventief tegen blaasontstekingen.

Zeewier  vermindert de vetvertering.

Anijszaad  en  venkel  hebben een preventieve werking tegen winderigheid.

Yucca Schidigera-extract is  afkomstig van de yuccapalm en heeft een bewezen ontstekingsremmende werking. Tegelijkertijd heeft het het vermogen om gifstoffen voorzichtig uit het lichaam te verwijderen.

Chondroïtine en glucosamine  versterken de weerstand van het gewrichtskraakbeen en voorkomen artrose door kraakbeengroei en vochtretentie te stimuleren.

Immutop®  (Jeruzalem artisjokconcentraat) stimuleert het immuunsysteem en bevordert de natuurlijke darmrevalidatie .

Taurine  Cold River bevat extra taurine ter ondersteuning van de hartfunctie en het gezichtsvermogen.

 

Wolfsblut Cold River pakket klein

 

Wolfsblut Cold River natvoer is graanvrij en geschikt voor honden van alle rassen.

Gedroogd dierlijk voedsel
 
Samenstelling
Vis (42%) (waarvan forel 25%, gedroogde zalm 7%, gedroogde forel 7%, zalmolie 2%, zalmbouillon 1%), zoete aardappel (29%), aardappel (18%), mineralen, aardpeer , kikkererwten, dulse, Iers mos, zeesla, fingertrack, spirulina, brandnetel, meidoorn, paardenbloem, ginseng, mannanoligosachariden (prebiotische MOS), fructo-oligosachariden (prebiotische FOS), yucca schidigera-extract

Analytische componenten

Ruw eiwit 18,5%, ruw vet 9%, ruwe celstof 3%, ruwe as 8,5%, vocht 8%, calcium 2,02%, fosfor 1,08%

Wolfsblut Cold River pakket klein

 

Additieven
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, vitamine E (als alfa-tocoferolacetaat) 710 IE, taurine 1.000 mg; Sporenelementen: calciumjodaat watervrij 1,58 mg, selenium 0,23 mg, ijzer 89 mg, koper 23 mg, zink 159,8 mg, mangaan 44,7 mg, aminozuren: DL-methionine 2,126 mg, L-carnitine 82 mg

 

Natvoer
 
Samenstelling
Forel (min. 66%), zoete aardappelen (min. 5%), zalmolie, gedroogde kabeljauw, gedroogde heilbot, Immutop® (Jeruzalem artisjokconcentraat), mineralen, tomaat, appels, algen, mediterraan kruidenmengsel, duindoorn, zeewier , taurine, cranberry, yucca-extract, chondroïtine, glucosamine, dille, ginseng, meidoorn, lecithine, goudsbloem, spirulina, brandnetel, venkel, chlorella-alg, anijs, fenegriek.

Analytische componenten

Ruw eiwit 8%, ruw vet 3%, ruwe celstof 0,5%, ruwe as 2,5%, vocht 80%.

Additieven
Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg: Vitaminen: Vitamine A 2250 IE, vitamine D3 328 IE, vitamine E 26 mg; Sporenelementen: zink 29,95 mg, ijzer 11,65 mg, koper 3,82 mg, mangaan 2,27 mg, watervrij calciumjodaat 0,71 mg, selenium 0,04 mg.
 
Voedings Advies
Droog voer
 
Gewicht van de hond    Hoeveelheid voedsel per dag
 1 - 5 kg                  30 - 90 g
 5 - 15 kg                  90 - 210 g
15 - 25 kg                 210 - 310 g
25 - 35 kg                 310 - 400 g
35 - 45 kg                400 - 480 g
45+kg                      480+g

 

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. 

De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress.

 Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben.

Wolfsblut Hondenvoer aanbiedingen