Geen producten (0)
1 2
 

Wolfsblut Black Bird Adult 4kg

€ 39,90
Specificaties
Productcode 215-40
Omschrijving

Wolfsblut Black Bird

 

Wolfsblut BLACK BIRD ADULT 4kg

 

 

Wolfsblut+Black+Bird+Adult+1 Wolfsblut Black Bird Adult  4 kg  

Wolfsblut BLACK BIRD ADULT  4kg 2x2kg
Droogvoer met kalkoen met zoete aardappelen Wolfsblut BLACK BIRD ADULT 4kg
 Wolfsblut BLACK BIRD ADULT 4kg

Wolfsblut Black Bird  Adult
droogvoer met kalkoen en zoete aardappel Wolfsblut BLACK BIRD ADULT 4kg

In een oogopslag: Wolfsblut BLACK BIRD ADULT 4kg

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel Wolfsblut BLACK BIRD ADULT 4kgWolfsblut BLACK BIRD ADULT 4kg
Recept met natuurlijke ingrediënten  Wolfsblut BLACK BIRD ADULT 4kg
Verse en verteerbare kalkoen als hoofdingrediënt 
Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is 
Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloem, aardpeer en ginseng met waardevolle ingrediënten 
Met natuurlijke prebiotica uit aardpeer 
Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
Een klassieke smaak die erg populair is 
Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
Zonder dierproeven


Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut hondendroogvoer gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. WOLFSBLUT BLACK BIRD droogvoerformule combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van goede hondenvoeding.

De individuele voedingscomponenten van WOLFSBLUT BLACK BIRD zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek. Zoete aardappelen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloemen, artisjokken en ginseng

Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI zijn ze een van de meest voedingsrijke groenten vanwege hun waardevolle vezels en hun hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
Vlierbessen : Naast anthocyanen bevatten de zwartblauwe bessen veel vitamine C en foliumzuur. De kleurstof sambucyanine die erin zit zou ook een ontstekingsremmende werking hebben. 
Aronia-bessen : Aronia bevat grote hoeveelheden plantaardige stoffen waarvan wordt gezegd dat ze bijzondere gezondheidsvoordelen hebben, zoals flavonoïden en fenolzuur. 
Paardenbloem : Het maakt indruk met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 
Aardpeer : Het bevat een hoog gehalte aan inuline, wat een prebiotische werking heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
Ginseng : Het wordt gebruikt als medicinale plant in Azië. De reden hiervoor is het hoge voedingsgehalte van de plant, dat rijk is aan aminozuren, vitamines, koper, ijzer en calcium.Wolfsblut BLACK BIRD ADULT 4kg Wolfsblut BLACK BIRD ADULT 4kg


Samenstelling
Kalkoen 50% (waarvan vers kalkoenvlees 26%, gedroogd kalkoenvlees 18%, kalkoenvet 6%), zoete aardappelen 29%, pompoen 5%, pastinaak, kikkererwten, erwtenvezel, venkel, mineralen, artisjok, tomaten, tijm 0,1%, marjolein 0,1%, oregano 0,1%, peterselie 0,1%, salie 0,1%, bramen, frambozen, bosbessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, brandnetel, meidoorn, paardenbloem, ginseng, mannan-oligosachariden (prebiotische MOS) , fructo-oligosachariden (prebiotische FOS), Yucca Schidigera-extract.


Analytische componenten
Ruw eiwit 26%, ruw vet 16%, ruwe as 8,5%, ruwe celstof 3,5%.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Sporenelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II)aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuren zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaansulfaat , monohydraat) 36 mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat en aminozuur koperchelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,15 mg. Aminozuren: Taurine 1.000 mg, DL-methionine 2.126 mg, L-carnitine 82 mg.

 
Gewicht van de hond Voerhoeveelheid
1 - 5 kg 30-100 g
5-15 kg 100-220 g
15-25 kg 220-325 g
25 - 35 kg 325-420 g
35 - 45 kg 420 - 505 g
45 kg + 505 g +

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wolfsblut Black Bird Natvoeder blikjes 395 gram

   

                                                                                                    

 

Wolfsblut Black Bird 395 Gram
natvoer kalkoen met zoete aardappel
De receptuur van WOLFSBLUT BLACK BIRD natvoer combineert de voeding van de wolf met de laatste wetenschappelijke inzichten over goede hondenvoeding.

In een oogopslag:

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel
Recept met natuurlijke ingrediënten
Verse en verteerbare kalkoen als hoofdingrediënt
Kalkoen is eiwitrijk, vetarm en bevat de belangrijke mineralen en sporenelementen kalium, ijzer en zink, evenals de vitamines B1, B2, B6 en B12
Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is
Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, bramen en aroniabessen, maar ook brandnetel, paardenbloem, ginseng en aardpeer met waardevolle ingrediënten
Geproduceerd volgens voedselnormen
Zonder suiker, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen)
Het is erg populair omdat kalkoen een vergelijkbare smaak heeft als kip
Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen
Zonder dierproeven
Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut natvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen.
De individuele voedingscomponenten van WOLFSBLUT BLACK BIRD zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut natvoer is uniek en bevat veel superfoods.


Wolfsblut Black Bird - Kalkoen met zoete aardappelen 6 x 395 g
Wolfsblut Black Bird - Kalkoen met zoete aardappelen


Samenstelling
Volledige voeding voor volwassen honden Kalkoen 65%, bouillon, zoete aardappelen 1%, mineralen, pompoen 0,7%, kikkererwten, wortelen, erwten, aardperen, venkel, fruitmengsel (aroniabessen, bramen, frambozen, vlierbessen, zwarte bessen, bosbessen, veenbessen), zeewier, spirulina, lijnzaad, yucca-extract, kruidenmengsel (anijszaad, fenegriek, pepermunt, peterselie, oregano, tijm, brandnetel, paardenbloem, meidoorn, ginseng).


Analytische componenten
Ruw eiwit 10,6%, ruw vet 5,4%, ruwe as 2,4%, ruwe celstof 0,8%, vocht 79%.


Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3 200 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 20 mg, Vitamine B1 10 mg, Vitamine B2 6 mg, Vitamine B6 2 mg, Vitamine B12 75 µg, Niacinamide 15 mg, Foliumzuur 0, 35 mg, biotine 300 mcg. Spoorelementen: Zink (als zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, mangaan (als mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, koper (als koper(II)sulfaatpentahydraat) 1 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,75 mg. Aminozuren: DL-methionine 500 mg, taurine 100 mg.

Voedingsadvies :
 
Wolfsblut Black Bird - Kalkoen met zoete aardappelen 6 x 395 g
 
Gewicht van de hond Hoeveelheid voedsel per dag
- 5 kg - 480g
5 - 10 kg 350 - 810g
10 - 20kg 590 - 1360 gram
20 - 30 kg 1000 - 1850 gram
30kg+ 1350g+

 

Voer op kamertemperatuur. Als uw hond nog niet eerder hondenvoer van Wolfsblut heeft gekregen, schakel dan geleidelijk over meerdere dagen over.

De aangegeven hoeveelheid is uitsluitend bedoeld als richtlijn. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan leeftijd, ras en stress. Uw hond moet altijd vers water ter beschikking hebben. Na opening maximaal 24 uur in de koelkast bewaren. Op een koele en droge plaats bewaren