Geen producten (0)

Sorteer op:  

Wolfsblut Black Bird Adult 2 kg Wolfsblut Black Bird Wolfsblut+Black+Bird+Adult +1 Wolfsblut…
€ 21,98
Wolfsblut Black Bird Adult 4kg Wolfsblut Black Bird Wolfsblut BLACK BIRD ADULT 4kg…
€ 39,90
Wolfsblut Black Bird Adult 12.5 kg Gratis leveringWolfsblut Black Bird Adult 12.5…
€ 76,99

Wolfsblut Black Bird AANBIENDINGEN

Wolfsblut Black Bird

Wolfsblut Black Bird Adult 
Droogvoer met kalkoen met zoete aardappelen
Wolfsblut Black Bird  2kg Wolfsblut Black Bird
 
 

Wolfsblut Black Bird   Adult
droogvoer met kalkoen en zoete aardappel

In een oogopslag:

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
Recept met natuurlijke ingrediënten 
Verse en verteerbare kalkoen als hoofdingrediënt 
Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is 
Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloem, aardpeer en ginseng met waardevolle ingrediënten 
Met natuurlijke prebiotica uit aardpeer 
Zonder maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
Een klassieke smaak die erg populair is 
Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
Zonder dierproeven


Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut hondendroogvoer gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen.  WOLFSBLUT BLACK BIRD droogvoerformule combineert wolvenvoeding met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van goede hondenvoeding.

De individuele voedingscomponenten van WOLFSBLUT BLACK BIRD zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek. Zoete aardappelen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloemen, artisjokken en ginseng

Zoete aardappelen : Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI zijn ze een van de meest voedingsrijke groenten vanwege hun waardevolle vezels en hun hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
Vlierbessen : Naast anthocyanen bevatten de zwartblauwe bessen veel vitamine C en foliumzuur. De kleurstof sambucyanine die erin zit zou ook een ontstekingsremmende werking hebben. 
Aronia-bessen : Aronia bevat grote hoeveelheden plantaardige stoffen waarvan wordt gezegd dat ze bijzondere gezondheidsvoordelen hebben, zoals flavonoïden en fenolzuur. 
Paardenbloem : Het maakt indruk met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 
Aardpeer : Het bevat een hoog gehalte aan inuline, wat een prebiotische werking heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
Ginseng : Het wordt gebruikt als medicinale plant in Azië. De reden hiervoor is het hoge voedingsgehalte van de plant, dat rijk is aan aminozuren, vitamines, koper, ijzer en calcium.


Samenstelling
Kalkoen 50% (waarvan vers kalkoenvlees 26%, gedroogd kalkoenvlees 18%, kalkoenvet 6%), zoete aardappelen 29%, pompoen 5%, pastinaak, kikkererwten, erwtenvezel, venkel, mineralen, artisjok, tomaten, tijm 0,1%, marjolein 0,1%, oregano 0,1%, peterselie 0,1%, salie 0,1%, bramen, frambozen, bosbessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, brandnetel, meidoorn, paardenbloem, ginseng, mannan-oligosachariden (prebiotische MOS) , fructo-oligosachariden (prebiotische FOS), Yucca Schidigera-extract.


Analytische componenten
Ruw eiwit 26%, ruw vet 16%, ruwe as 8,5%, ruwe celstof 3,5%.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 21.871 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 710 mg. Sporenelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II)aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuren zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaansulfaat , monohydraat) 36 mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat en aminozuur koperchelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,15 mg. Aminozuren: Taurine 1.000 mg, DL-methionine 2.126 mg, L-carnitine 82 mg.

Gewicht van de hond (kg)  Aanbevolen voerhoeveelheid (g/dag)
1-5 30 - 90 
5 - 15  90 - 200 
15 - 25  200 - 280 
25 - 35  280 - 360 
35 - 45  360 - 440 
45+ 440+